Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

U-14: Megvan az első győzelem!

2014-10-12 10:08:55
U-14: Megvan az első győzelem!

Kócsi Józsefék megszerezték első győzelmüket a bajnokságban

U-14-es csapatunk az NB I-es bajnokság 9. fordulójában a Szolnok együttesét látta vendégül Múcsonyban.

Csapatunk kezdte jobban a mérkőzést, már az 1. perctől lehetett látni, hogy Kócsi Józsefék irányítani akarják a játékot. Ez helyzetekben is megmutatkozott, ám hiába jutottunk el ziccerekig, sajnos azok mind kimaradtak. Aztán a 32. percben Jobbik végezhetett el szabadrúgást, és a labdát könyörtelenül bebombázta az ellenfél kapujába. A félidő utolsó percében Jobbik ismételten szabadrúgást végezhetett el, a forgatókönyv ugyanaz, az ellenfél kapusa újra a háta mögé nyúlhatott a labdáért. A félidőre megnyugtató két gólos előnnyel mehetett csapatunk.

A 2. félidőt jobban kezdte a vendég csapat, hiszen már a 42. percben szépíteni tudott egy szabadrúgás utáni kipattanóból. 5 perccel később ismét két gólos lett az előnyünk, Kónya Boldizsár értékesített egy megítélt büntetőt. Az 51. percben azonban ismét közelebb jött a vendég alakulat, ők is kaptak egy 11-est, amit értékesíteni is tudtak. A 61. percben az egyenlítés is sikerült a Szolnoknak, egy jobb oldali akció végén került a labda a kapunkba.
Csapatunk tartását mutatja, hogy ismét sikerült megszereznünk a vezetést Gulácsi révén, aki egy újabb 11-es után volt eredményes. A vendégek ezután már nem tudtak újítani, így csapatunk megszerezte szezonbeli első győzelmét!

Sajóvölgye Focisuli - Szolnok 4-3 (2-0)

SVF SE: Zádori, Kovács Kornél, Gulácsi, Ádám, Jobbik, Tornai, Nagy, Mészáros, Bodolai, Kalocsai, Kónya
cserejátékosok: Bóna, Balogh, Divinszki, Csáki, Jaczkó, Magyar, Szegedi

Kócsi József: Az első félidőt végig irányítottuk, sajnos a 2. félidőben feljöttek, de mindig tudtunk újítani. Sok hibával játszottunk, de ennek ellenére megérdemelten szereztük meg első győzelmünket.

További részletek >>>

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!