Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

U-15: Bravúros döntetlen

2014-10-25 10:25:34
U-15: Bravúros döntetlen

Kovács Rolandék remiztek a Kecskemétel

Tegnap NB I-es csapataink a Kecskemét csapatait látták vendégül Múcsonyban. Az első mérkőzést U-15-öseink vívták 12:00-ás kezdettel.

Álomszerűen kezdődött az összecsapás Kovács Roland csapata számára, hiszen már a 4. percben sikerült megszerezni a vezetést, egy szöglet utáni kavarodásból Takács Tamás volt eredményes. A korai gól némileg meglepte a vendégeket, sokáig nem találták a játék ritmusát. Aztán sajnos a 20. percben labdát szereztek a vendégek a középpályán, és egy bal oldali elfutás végén egyenlíteni tudtak. Innentől kezdve kiegyenlített játék folyt a pályán, helyzetek adódtak itt is ott is, de a félidőben nem esett több gól.

A 2. játékrész ott folytatódott, ahol az első véget ért. Mezőnyjáték folyt a pályán, mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek. A legnagyobb helyzetet csapatunk hagyta ki, Horváth Robi lépett ki a vendégek védő gyűrűjében, át is emelte a kapust, ám a labda sajnos fölé szállt. Kiegyenlített játék jellemezte ezután is a mérkőzést, egyik csapat sem tudta feltörni a másik védelmét, így a mérkőzés egy igazságos döntetlennel ért véget, ami nagy bravúrt jelent csapatunknak, hiszen a vendégek Kecskemét a forduló előtt a 3. helyen állt a tabellán.

Sajóvölgye Focisuli - Kecskemét 1-1 (1-1)

SVF SE: Elek, Takács, Barna, Gulyás, Farkas, Vécsei, Pogonyi, Mohamed, Dávid, Fehér, Horváth

cserejátékosok: Holló Á., Holló S., Engelhardt, Némedi, Poszuk

Kovács Roland: Reális eredmény született, kis szerencsével akár nyerhettünk is volna. Gratulálok a fiúknak, egy nagyon jó csapat ellen sikerült pontot szerezünk. Még mindig sok hibával játszunk, de már biztató volt, amit láttam, a jövőben azon leszünk, hogy kijavítsuk ezeket a hiányosságokat.
További részletek >>>

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!