Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

U-17: Meglepő vereség

2014-11-02 17:18:25
U-17: Meglepő vereség

Nem sikerült itthon tartani a 3 pontot

Nem kezdte jól U-17-es csapatunk sem a DVSC-DLA elleni összecsapást. A vendég csapat már egészen korán, a 12. percben megszerezte a vezetést egy remek egyéni akció végén. Csapatunk ezután próbálta egalizálni az eredményt, de sajnos a játék akadozott, és a lehetőségek, - ahogy ilyenkor lenni szokott - kimaradtak.

Nem volt ez másképp a 2. játékrészben sem. Hiába tett meg mindent Zsiga Gyula csapata az egyenlítés érdekében, nem sikerült a gólszerzés, ráadásul a vendégek a 74. percben megduplázták előnyüket.
Még ezután is volt lehetősége csapatunknak, de ismét a debreceniek szereztek gólt. A 82. percben egy bal oldali támadás végén Rézműves jött ki ütemtelenül, a vendég csatár eltolta mellette a labdát, kapusunk pedig elkaszálta. Az eset után a játékvezető kiállította játékosunkat, a vendégek pedig értékesítették a megítélt 11-est, kialakítva ezzel a 0-3-as végeredményt.

Sajóvölgye Focisuli - DVSC-DLA 0-3 (0-1)

SVF SE: Rézműves, Pásztor, Varga, Bozik, Jónás, Ruszó D., Ruszó B., Albók, Palkó, Horváth, Kovács

cserejátékosok: Szemán, Káló

Zsiga Gyula: A szezon legrosszabb teljesítményét nyújtottuk, hozzá kell tenni, hogy 3 meghatározó játékosom hiányzott ma, ami döntőnek bizonyult. Sajnos nem sikerült elkapnunk a fonalat, és a vendégek telejsen megérdemelten nyerték meg a találkozót.
További részletek >>>

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!