Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Hétvégi beharangozó!

2014-11-14 16:52:47
Hétvégi beharangozó!

Minden csapatunk vasárnap lép pályára

A női bajnokság múlt héten befejeződött, és a nagy pályás csapatainknak is már cska két forduló van hátra az őszi szezonból.

NB II-es csapataink vasárnap a Tiszaújváros csapatát látják vendégül Putnokon.

U-21-eseink egyre fentebb törnek a tabellán, hiszen már a 4. pozícióban áll Zabos Attila legénysége 22 megszerzett egységgel. A vendégek a 8. helyet foglalják 17 ponttal. Nehéz lenne megjósolni a vasárnapi mérkőzés végeredményét, hiszen azon túl, hogy a 2 csapatot mindössze 5 pont választja el egymástól, hasonló eredményeket értek el több csapat ellen is.

U-17-es legénységünk az elmúlt hetekben nem szerepelt túl fényesen, hiszen a legutóbbi 3 mérkőzésén mindössze 1 ponttal tudtak gazdagabbak lenni Zsiga Gyuláék. Ellenfelük hasonló erőt képvisel, a két csapat ugyanúgy 15 pontot gyűjtött az eddigi fordulók alatt annyi különbséggel, hogy a vendégek még nem játszottak döntetlent. Az Újvárosiak több győzelmüknek köszönhetően előzik meg csapatunkat a tabellán, bízzunk benne, hogy a mérkőzés után a mieink 3 pont előnyre tesznek szert mostani ellenlábasukkal szemben.

2014.11.16. (vasárnap)
Putnok

U-21: 10:00 Putnok FC - Tiszaújváros
U-17: 12:00 Sajóvölgye Focisuli - Tiszaújváros

NB I-es fiataljainknak múlt héten a Honvéd ellen nem sok babér termett, viszont itt a lehetőség a javításra, mostani ellenfeleink a nyíregyházi illetékességű Bozsik Akadémia csapatai lesznek.

U-15-ös csapatunk 17 megszerzett egységgel a 10. pozícióban várhatja a fordulót, ellenfelük pedig 2 hellyel és 5 ponttal előzi meg Kovács Rolandékat. A vendéglátók masszív csapatnak tűnnek, de minden esélye meg van csapatunknak egy esetleges pontszerzéshez, vagy akár egy bravúros győzelem is benne lehet a levegőben.

U-14-eseink ellenfele 5. a tabellán, 9 győzelem mellett 1-szer remizett, 3-szor pedig vesztesen hagyta el a pályát. Kócsi Józseféknek éppen ellentétes a mérlege, 3 győzelem és egy döntetlen mellett 9 vereséggel a 14. pozícióban várhatják a fordulót. A hazaiak számítanak a találkozó esélyeseinek, de csapatunknak már sikerült bravúros győzelmeket aratnia, így akár most is meglepetést okozhatnak.

2014.11.16. (vasárnap)
Nyíregyháza

U-14: 11:00 Bozsik Akadémia - Sajóvölgye Focisuli
U-15: 13:00 Bozsik Akadémia - Sajóvölgye Focisuli

Sikerekben és gólokban gazdag hétvégét kívánunk csapatainknak!

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!