Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

U-17: Vereség hazai pályán

2014-11-16 15:25:52
U-17: Vereség hazai pályán

Zsiga Gyuláék nem tudtak pontot szerezni

Idei utolsó hazai mérkőzésén lépett pályára U-17-es csapatunk ma délelőtt, az ellenfél a hasonló játékerőt képviselő Tiszaújváros csapata volt.

Jól kezdte a mérkőzést csapatunk, hiszen már az 1. percekben majdnem sikerült megszerezni a vezetést, ám Kovács nagy ziccerben pár méterről a kapu fölé lőtte a játékszert.
Ezután is csapatunk dominált, ám a lehetőségeket nem sikerült gólra váltani. Ahogy az lenni szokott, a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat, és a 22. percben egy előrevágott labdára csapott le egy vendég csatár, és kapusunk mellett a hálóba passzolta azt.
A bekapott gól megzavarta csapatunkat, tompák voltunk, és sok volt az egyénieskedés. Ráadásul a félidő vége előtt a vendégek megszerezték 2. góljukat egy elég érdekes szituációból. Egy a felezőről felívelt szabadrúgás kötött ki a kapunkban érintés nélkül. Szerencsére 2 perccel később sikerült a szépítés, Lázi ugratta ki Bozikot, aki szép mozdulattal lőtte ki a hosszú sarkot.

A 2. játékrészben csapatunk próbált minél kevesebb érintéssel játszani, ami helyenként sikerült is. Több helyzetet is sikerült kialakítani, Lázi és Synal is nagy helyzetben épphogy mellé, illetve fölé lőtt. A 64. percben mindezek ellenére ismét a Tiszaújváros szerzett gólt. Egy felívelt labdát röviden szabadított fel védelmünk, amire lecsapott egy vendég csatár, és a kapunkba lőtt 15 méterről.
Csapatunk ezután már csak az utolsó 10 percben tudott már csak nyomást gyakorolni a vendégekre, de sajnos gólt szerezni csak az utolsó percben sikerült, amikor egy szélről belőtt labdát Lázi az üres kapuba passzolt. Az egyenlítésre azonban már nem maradt idő, így a vendégeké lett a 3 pont.

Sajóvölgye Focisuli - Tiszaújváros 2-3 (1-2)

SVF SE: Némedi, Pásztor, Varga, Bozik, Sándor, Tóth, Ruszó, Albók, Lázi, Szynal, Kovács

cserejátékosok: Rézműves, Horváth, Palkó, Jónás

Zsiga Gyula: A kapuk előtti határozatlanságunk miatt elveszítettük a mai mérkőzést a célfutballt játszó Tiszaújváros ellen.
További részletek >>>

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!