Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

U-15: Döntetlennel zártak a fiúk

2014-11-24 10:10:58
U-15: Döntetlennel zártak a fiúk

Kovács Rolandék 1 pontot szereztek

Az U-15-ös NB I-es bajnokság keleti csoportjának őszi szezonbeli utolsó fordulóját rendezték szombaton Múcsonyban. Az ellenfél a Grosics Akadémia csapata volt.

Jól kezdte csapatunk a mérkőzést, hiszen már a 17. percben sikerült betalálni. Egy szöglet utáni kavarodásban a labda Dávid Tihamér elé került, aki gyönyörű mozdulattal félfordulatból kilőtte a hosszú sarkot.
Ezután sajnos csapatunk játéka kapkodóvá vált, főleg hátul, elől pedig hiába alakított ki több helyzetet is Kovács Roland legénysége, a 2. találatot nem sikerült megszerezni, így a félidőben 1-0 állt a képzeletbeli eredményjelzőn.

A 2. játékrészt jobban kezdte a vendég alakulat, rögtön a félidő elején sikerült az egyenlítés. Ezután csapatunk próbálkozott, több helyzetet is kialakított, de az utolsó passzokba rendre hiba csúszott, vagy az ellenfél védői tisztáztak. Sajnos a védelmünk nem fogott ki túl jó napot, rengeteg hiba csúszott a játékba, de szerencsére a vendégek ezt nem tudták kihasználni.
Aztán a 72. percben sikerült újfent megszerezni a vezetést, egy jogosan megítélt büntetőt Gulyás értékesített. Ezzel azonban nem volt vége a találkozónak, ugyanis a mérkőzés vége előtt 3 perccel a vendégek ismét egyenlíteni tudtak, így a szezonzárón nem sikerült itthon tartani a 3 pontot.

Sajóvölgye Focisuli - Grosics Akadémia 2-2 (1-0)

SVF SE: Elek, Takács, Engelhardt, Gulyás, Farkas, Vécsei, Pogonyi, Mohamed, Dávid, Fehér, Barna

cserejátékosok: Holló Á., Horváth, Poszuk, Holló S., Némedi

Kovács Roland: Köszönöm az egész éves munkát a fiúknak, jövőre még többet dolgozunk, és igykszünk majd kijavítani a hibáinkat.
További részletek >>>

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!