Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

U-17: Izgalmas mérkőzésen nem sikerült a pontszerzés

2014-11-24 11:08:00
U-17: Izgalmas mérkőzésen nem sikerült a pontszerzés

Zsiga Gyuláék vereséget szenvedtek

Az U-17-es NB II-es bajnokság 15. fordulójában csapatunk a szomszédos Kazincbarcika csapatát látta vendégül.

A mérkőzést jobban kezdte a barcikai alakulat, a 10. percben ez a fölény gólban is megmutatkozott, amikor Filkóházi 20 méterről bombagólt ragasztott a kapunkba.
A bekapott gól után feljavult a mieink játéka, több helyzetet is kialakítottunk, és a 29. percben sikerült is az egyenlítés. Egy vendég védő a 16-oson belül kézzel ért a labdába, a játékvezető egyből a büntetőpontra mutatott. A 11-est Lázi értékesítette magabiztosan. Az első félidőben több gól nem esett, így 1-1-es állással mentek pihenőre a csapatok.

A 2. játékrészt a mieink kezdték jobban, már a 48. percben sikerült megszerezni a vezető találatot. Egy szép támadás végén bal kötőből Kovács Dániel jobbal lőtte ki a hosszú sarkot.
A bekapott gól megzavarta a vendégeket, egymás után dolgoztuk ki a helyzeteket, de Fortuna nem volt velünk, a lehetőségek rendre kimaradtak.
Ahogy ez lenni szokott, a sok kihagyott helyzet megbosszulta magát, és ahelyett, hogy 2 gólosra tudtuk volna növelni előnyünket, a vendég csapat egyenlített. Filkóházi tekerd be egy szabadrúgást középről.
A bekapott gól után továbbra is csapatunk dominált, Bozik és Kovács előtt is adódott lehetőség, de sajnos nem sikerült újabb gólt szerezni. A vendégek ellenben a 82. percben megszerezték újabb találatukat, Erdei lőtt el keresztbe egy labdát, ami érintés nélkül a kapunkban kötött ki.
A 87. percbe ráadásul egy kontra végén két gólosra növelte előnyét a KBSC, egy a védők mögé beívelt labda Márton elé került, aki kicselezte Némedit, és az üres kapuba passzolt.
A vendégek így 4-2 arányban megnyerték a rangadót.

Sajóvölgye Focisuli - KBSC 2-4 (1-1)

SVF SE: Némedi, Pásztor, Varga, Bozik, Sándor, Gulyás, Ruszó, Albók, Lázi, Szynal, Kovács Dániel

cserejátékosok: Palkó, Jónás, Tóth, Horváth R., Dávid, Rézműves, Horváth K.

Zsiga Gyula: Nagyon jó iramú mérkőzést játszottunk, ahol a kilátogató nézők is élvezhették a látottakat. A vendégek jobb helyzetkihasználásuknak köszönhetően nyerték meg a találkozót, de úgy gondolom, hogy a döntetlen igazságosabb lett volna.
További részletek >>>

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!