Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Bozsik regionális torna Múcsonyban!

2014-12-01 14:41:06
Bozsik regionális torna Múcsonyban!

Az utolsó tornának egyesületünk adott otthont

2014.11.21-én a regionális tornák záró rendezvényének adott otthont egyesületünk. Ez a tornasorozat az MLSZ rendezésében egész ősszel zajlott hat csapat részvételével. Három megye (Heves, Borsod, Nógrád) két-két kiemelt csapata képviselte magát a régió tornákon.
Hevesből Eger és Gyöngyös, Nógrádból Balassagyarmat és Salgótarján, Borsodból a DVTK és a Sajóvölgye került kiemelésre! Minden csapat egyszer vendégül látta a többi csapatot egy tornára a sorozatban.

Ránk a torna zárása jutott mind az U 11 - es mind az U 13 - as korosztályokban. A füves pályánk megkímélése miatt az U 13-as korosztály tornáját Kazincbarcikán rendeztük a KSK-ban a műfüves pályán. Rendben lezajlott ott is a torna Kócsi József kollégánk kiváló munkájának köszönhetően, melyhez ezúton is gratulálunk!
Múcsonyban az U 11-es korosztály tornáját rendeztük Kádár Zsolt alközpontvezető szervezésében. Csapatunk méltóan búcsúzott a sorozattól, hiszen Szabó István "Gyapi bácsi" csapata mindenkit magabiztosan győzött le, és a záró mérkőzésen a DVTK csapatát is felülmúlta egy jó kis meccsen 1:0 arányban!!!

A tornákon megjelent Vojtekovszki Csaba regionális szakmai igazgató, Palaticzki Szabolcs regionális szakmai koordinátor, Koleszár György BAZ megyei szakmai igazgató is. Valamennyien elismerően beszéltek a rendezésről - svt a torna utáni értékelésében Palaticzki Szabolcs példaként említette a rendezést is, és csapatunk felkészültségét is a többi kolléga előtt, amire nagyon büszkék voltunk, hiszen sokat dolgoztunk érte. A záróeseményen minden csapatból kiemelésre került egy-egy játékos teljesítménye miatt. Nálunk a különdíjat Bottlik Bernát érdemelte ki, aki fontos és szép gólokat szerzett! Folytatás tavasszal következik.

Gratulálunk a csapatnak!

Megosztás a Facebook-on
Múcsony1.jpg

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!