Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Ősz legjobbjai IV.

2014-12-08 16:50:03
Ősz legjobbjai IV.

interjú Skaliczki Kittivel

Béres Csaba a lányok közül Skaliczki Kitti választotta az ősz legjobbjának. Kitti 4 gól szerzett a szezonban. Mind védekezésben, mind támadásban remek teljesítményre képes, jó unkabírású játékos, aki az edzéseken mindig a maximumra törekszik.

1: Mit gondolsz, Béres Csaba miért Téged jelölt meg az ősz legjobbjának?

S.K.: Először is szeretném megköszönni az edzőmnek, -Béres Csaba'bának - hogy rám esett a választása. Szerintem azért választott engem az ősz legjobbjának, mert minden edzésen részt veszek, és minden meccsen próbálom a legjobbat nyújtani.

2: 4 gólt szerezve holtversenyben a házi góllövőlista élén állsz. Elégedett vagy ezzel a számmal, esetleg szerettél volna még több gólt szerezni? Melyik volt a legszebb gólod? Mesélj róla kérlek!

S.K.: Elégedett vagyok az eredményemmel, de voltak meccsek, amelyeken többet is lőhettem volna. Számomra sokkal fontosabb a gólok száma, mint a szépsége.

3: A 9. helyen álltok a tabellán, gondolom nem vagy túl elégedett ezzel a helyezéssel. Tavasszal sikerülhet fentebb vagy kapaszkodni?

S.K.: Tavalyhoz képest sokat bizonyítottunk, így valószínűleg sikerül javítani a helyezésünkön. Sokat dolgozunk azért, hogy tavasszal feljebb kerülhessünk a ranglétrán.

4: Mit szeretnél elérni a labdarúgásban? Ez "csak" egy szép hobby, esetleg szeretnél komolyabb szinten is játszani a későbbiekben?

S.K.: Mindenképpen komolyabb szinten szeretnék játszani. Fejleszteni szeretném a lövési és fejelési technikámat. Elégedett vagyok a mostani posztommal, itt szeretném kihozni magamból a lehető legjobbat.

Megosztás a Facebook-on
Skaliczki Kitti2.jpg

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!