Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Szakmai Nap Felcsúton!

2015-01-19 13:25:38
Szakmai Nap Felcsúton!

Egyesületünk meghívást kapott az Akadémiára

Egyesületünk a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia kiemelt partneregyesülete. Ennek tudatában ismét meghívást kaptak szakembereink az Akadémia által szervezett nagyon színvonalas szakmai napra.
A mostani eseményen Kádár Zsolt szakmai igazgató, Sándor Zoltán koordinátor és Kovács Roland az U 15-ös csapat edzője vett részt.
Az előadások érdekesek, hasznosak és jól szervezettek voltak. Nyitásként Tajti József szakmai igazgató köszöntötte a partnerklubok képviselőit. Majd bemutatta a hallgatóságnak az Akadémia stratégiai felépítését és a szakmai programját is. Láthattunk bejátszásokat a Barcelona U 17-es korosztályának mérkőzéseiből kiemelve a pressinget, a dinamikát, gyorsaságot. Őt követte Juhász Tibornak az Akadémia tehetségkutatójának előadása. Ezután Kiss Baranyi Sándor az MLSZ utánpótlás programigazgatója tartott érdekes és az előttünk álló időszakot meghatározó előadást. Betekintést nyerhettünk a szövetség új reform elképzeléseibe a jövőt illetően. Tartalmas program, hiszünk benne, hogy előreviheti a magyar labdarúgás szekerét! Mindenképpen aktív részesei akarunk lenni a megvalósításának!
Őt követte egy elméleti edzésvázlat bemutatásával Kenyeres Imre ami szintén hasznos tapasztalatokkal szolgált az edzők részére. A közös ebéd után gyakorlati edzésbemutatót láthattunk a műfüves pályán az Akadémia 12-14 éves játékosainak aktív részvételével. Büszkeséggel töltött el minket, hogy Pogonyi Benjámin egyesületünk neveltjét is láthattuk a játékosok sorában. De örömmel töltött el minket az is, hogy Veres Bence korábbi Barcikai tanítványunk is szorgosan végezte a feladatokat a csapattársakkal. A gyakorlat után újra elmélet következett. Dörner Szabolcs mutatta be nekünk az S2S elektronikus edzésnapló használatát. Végül Tajti József gondolataival zártuk a napot. Minden résztvevő egyesület Tanúsítványt kapott a szervezőktől.
Köszönjük a lehetőséget, és a tapasztalatainkat igyekszünk a napi munkánkban hasznosítani!

Megosztás a Facebook-on
szakmai nap3.jpg

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!