Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Edzői értekezletet tartottak egyesületünk szakmai vezetői!

2015-01-22 15:26:06
Edzői értekezletet tartottak egyesületünk szakmai vezetői!

Kádár Zsolt szakmai igazgató prezentációját hallgatták majd vitatták meg egyesületünk edzői.

A tartalmas előadásban bemutatásra került a klub operatív felépítése. Legfontosabb eleme, hogy az edzők 4 szekcióban dolgoznak tovább. A nagypályás csapatok
U 21-17-15-14-13 alkot egy szekciót melynek vezetője Kócsi József. Az U 12-11-10-9-8-7-6 szintén egy szekció melynek vezetője Sándor Zoltán. A leány csapatok (két Kazincbarcikai és egy Putnoki csoport) alkot szintén egy szekciót melynek vezetője Béres Csaba. A negyedik szekció a kapusoké melyet a szakmai irányelveket figyelembe véve megbontunk U 6-11, U 12-15 és U 16-21-es csoportokra. A kapusok szekciójának vezetője Botló Ádám.
Ezen változásokat a hatékonyabb szakmai munka és a könnyebb szervezési feladatok miatt vezették be a klub irányítói, szem előtt tartva elsődlegesen játékosaink fejlődését.
Több konferencián is részt vettek a közelmúltban szakembereink (Zánka, Szolnok, Felcsút) és az ott elhangzott szakmai tapasztalatok, és a munkánkban hasznosítható feladatok is ismertetésre kerültek.
Betekintést nyerhettek edzőink a Kiss Baranyi Sándor MLSZ utánpótlás Igazgató által felvázolt reform utánpótlás nevelő program elképzeléseibe is. A tervezet nagyon alapos, profin felépített rendszer mely tényleg elősegítheti a Magyar futball előrelépését!
A közel két órás értekezlet végét kötetlen beszélgetéssel zártuk le.
Irány a pálya, hajrá Sajóvölgye!

Megosztás a Facebook-on
DSC_0330.jpgDSC_0317_b.jpgDSC_0325.jpg
DSC_0320.jpgDSC_0318.jpgDSC_0326_b.jpg

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!