Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Egy győzelem és három vereség nagypályás csapataink hétvégi mérlege a nyitányon

2015-03-01 21:18:53
Egy győzelem és három vereség nagypályás csapataink hétvégi mérlege a nyitányon

U15 és U14-es csapataink a DVTK-t fogadták hazai pályán Múcsonyban, az U17 és U21-eseink Cigándon vendégszerepeltek.

U 15:
SVF - DVTK 0:1 (0:0)

SVF: Elek - Holló Ákos (Poszuk A), Gulyás, Kiss Móricz, Farkas - Engelhardt, Pogonyi, Takács, Vécsei (Holló Áron), Mohamed - Dávid T.
Edző: Kovács Roland

Kovács Roland legénysége nagyon balszerencsés vereséget szenvedett. A csapat jó teljesítményt nyújtott, bátran vállalkoztunk és több ígéretes lehetőség is kihasználatlanul maradt. A második félidőben Gulyás második sárga lappal a kiállítás sorsára jutott így emberhátrányban játszottuk le a hajrát. Sajnos egy nagyon balszerencsés góllal ellenfelünk vezetést szerzett. Ezután is támadtunk, komoly lehetőségeink voltak de nem sikerült betalálni. Összességében a csapat a vereség ellenére dicséretet érdemel teljesítményéért, de a kapu előtt sokkal jobban kell koncentrálni a jövőben!


U 14:
SVF-DVTK 0:11 (0:3)

SVF: Zádori (Balogh), Ádám, Kovács Kornél (Szegedi), Kalocsai (Divinszki), Jobbik, Gulácsi, Nagy (Proczner), Mészáros, Puda, Kovács Ruben, Bóna (Magyar)
Edző: Kócsi József

Kócsi József csapata sima vereséget szenvedett a DVTK-tól.
Az első félidőben még jól tartotta magát a csapat de a második játékrészben minden tekintetben felül múlt minket esélyesebb ellenfelünk. Sajnos jó néhány játékosnál hozzáállásbeli problémákat is tapasztalhattunk.. Az már most látszódik, hogy nagyon hiányzik két meghatározó játékosunk Fehér Dominik és Kónya Boldizsár. Bízunk benne, hogy meggondolják magukat és segítségére lesznek a csapatnak a jövőben. Akár már a jövő héten az FTC ellen!


U 21:
Cigánd-SVF 1:2 (0:1)

SVF: Polónyi, Süttő, Nestián, Kakuk, Szemere, Dócs, Marczis, Ruszó, Strekáf, Lakatos (Frecskó), Fábián (Rézműves)
Edző: Zabos Attila

Zabos Attila csapata nagy küzdelemben szerezte meg a győzelmet. Egy kis szöglet után Fábián Bence lőtt mesteri gólt mellyel vezetést szereztünk. A második félidő elején a hazai csapat kiegyenlített. A 62'-ben a jól játszó Strekáf megszerezte csapatunk győztes gólját. A meccs vége parázs hangulatú lett. Marczis Marcell a 85'-ben a kiállítás sorsára jutott. Összességében megérdemelt győzelmet arattunk, gratulálunk a csapatnak!


U 17:
Cigánd-SVF 6:2 (2:0)

SVF: Binda, Jónás, Lados, Pásztor, Albók, Kovács Ákos, Kovács Dániel, Szynal (Horváth), Bozik, Botos (Márton)
Edző: Zsiga Gyula

Zsiga Gyula legénysége látszólag sima vereséget szenvedett, de ezen a meccsen volt ám minden...
Nem fölmentve játékosainkat de a mérkőzés játékvezetője ezen a napon főszereplővé lépett elő. Először az 5' percben túl szigorúan kiállította Albók Zoltánt. Ezt még a hazaiak sem igazán értették.
A 7' percben már 2:0 ra vezettek a hazaiak. Csapatunk magára talált. A második félidő elején Kovács Ádám és Botos Ferenc góljaival kiegyenlítettünk! Két átlövés gólnál is hibáztunk és két 11-est is ítéltek ellenünk a mérkőzésen.. A 72'-ben Kovács Dánielt is kiállították. A hajrára elfogytunk és 6:2 arányú vereséget szenvedtünk.

Megosztás a Facebook-on
DSC_0007.jpgDSC_0028.jpgDSC_0035.jpg

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!