Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Szoros meccseket játszottunk a Váccal

2015-03-29 23:35:27
Szoros meccseket játszottunk a Váccal

U15-ös csapatunk 3:2 arányú győzelmet aratott az NB I-es bajnokság aktuális fordulójában. Az U14-esek 3:2 arányú vereséget szenvedtek Vác csapatától.

Kovács Roland csapata nagyon jól kezdett és 30 perc után már 3:0 arányban vezettünk. Előbb Pogonyi mesterien csavart szabadrúgásból a jobb felső sarokba, majd Barna átlövés gólja suhant be a jobb alsóba, később szép akció végén Holló emelt a léc alá. Sajnos a félidő vége előtt egy helyezkedési hibát kihasznált az ellenfelünk és szépített. A második félidőben ki-ki meccs alakult ki. Ellenfelünk előtt is adódott lehetőség és mi is többször hibáztunk ígéretes helyzetben. A hajrában ellenfelünk még betalált de egyenlíteni már nem tudott. A 3 pontot megérdemelten szereztük meg és magunknak tettük kicsit izgalmassá a végét.

U14-es csapatunk nagyszerűen kezdett. Puda Ádám már a 4 percben megszerezte a vezetést egy szép akció végén. Ezután is támadásban maradtunk és sorra dolgoztuk ki - és sajnos hagytuk ki - a jobbnál jobb lehetőségeket. Vagy az ellenfél kapusa védett bravúrral vagy a csatáraink hibáztak döntő helyzetekben. Az első félidőben el lehetett volna dönteni a mérkőzést! Ahogy ez lenni szokott ellenfelünk a második félidő elején szinte a semmiből egyenlített, egy könnyen elkerülhető gólt kaptunk. Nemsokkal később egy távoli szabadrúgás is utat talált a kapunkba. Egy szöglet után sikerült Mészáros révén egyenlítenünk. Mindkét csapat hajtott a győzelemért de sajnos egy átlövésből ez ellenfelünknek sikerült. Kócsi József csapata balszerencsés vereséget szenvedett a kapu előtti rossz döntéseinknek és a második félidei védelmi megingásoknak köszönhetően egy nyerhető mérkőzésen

Megosztás a Facebook-on
DSC_0126.jpgDSC_0095.jpgDSC_0106.jpg

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!