Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Kitűnő hangulatú és színvonalú Bozsik Régió tornát szerveztünk Múcsonyban

2015-04-26 18:47:21
Kitűnő hangulatú és színvonalú Bozsik Régió tornát szerveztünk Múcsonyban

Két korosztályban (U11-U13) 6-6 csapat részvételével szerveztük meg az Észak-Magyrországi Régió soron következő tornáját. Ezen a sorozaton három megye (Borosd-Heves-Nógrád) 2-2 csapata vesz részt akik méltóak megyéjük képviseletére. A Sajóvölgye Focisuli nagyon büszke rá, hogy a DVTK - val közösen képviselheti Borsod-Abaúj-Zemplén megyét.

A szervezők kitettek magukért. A füves pályán az U 13-asok játszottak két keresztpályán, a műfüvesen az U11-esek. Mindkét pályán versenyasztal, hangosítás, pontos menetrend várta a csapatokat. Kádár Zsolt szakmai igazgató köszöntője után kezdetét vették a mérkőzések.
Résztvevő csapatok: Balassagyarmat, Salgótarján (Nógrád) Eger, Gyöngyös (Heves) DVTK, Sajóvölgye (Borsod)

A Tornát megtisztelte jelenlétével Vojtekovszki Csaba a torna szakmai igazgatója, Palaticzki Szabolcs a torna koordinátora, Fodor Pál Heves megye szakmai igazgatója és Koleszár György Borsod megye szakmai igazgatója is.
Sok-sok szülő kísérte el a gyerekeket akiknek köszönet a szurkolásért! Köszönet a Sajóvölgye valamennyi dolgozójának és mindenkinek aki hozzájárult a rendezvény sikeres lebonyolításához! A szakmai stáb valamennyi résztvevő tagja, a pályamunkásaink, a szertáros mind-mind kitettek magukért és öregbítették munkájukkal Focisulink hírnevét. Vendégeink elégedettek voltak, a csapatok vezetőit és a megjelent szakmai vezetőket vendégül láttuk egy finom babgulyásra a rendezvény végén.

Bár a Bozsik tornákon nincs jelentősége a helyezéseknek azért a rend kedvéért: az U11-esek 4 győzelemmel és 1 vereséggel második helyen végeztek, az U13-asok 4 győzelemmel és 1 vereséggel az első helyen végeztek.
Gratulálunk a játékosainknak és a felkészítő edzőknek egyaránt!
Különdíjazásban részesült klubunkból: Szegedi Péter (U13), Nagy Roland (U11), Vajda Botond (U11)


Képek a tornáról:
További részletek >>>

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!