Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

U17: Döntetlen a bajnokság rangadóján

2015-11-16 09:49:11
U17: Döntetlen a bajnokság rangadóján

Csapatunk nagyszerű mérkőzést játszott az eddig 100%-os több mint 100 gólt szerző és mindössze a meccs előttig 2 gólt kapó Bozsik Akadémia ellen!

Első félidőben széllel szemben játszottunk. Ellenfelünk többet birtokolta a labdát, kicsit kapkodó volt a játékunk de hősiesen, szervezetten védekeztünk és próbáltunk kontrákból eredményesek lenni. Ezen törekvésünk sikerrel járt a 44. percben. Egy szép támadás végén Engelhardt ugratta ki Tóthot aki egy csellel becsapta a középső védőt és ballal 14 méterről bal lábbal nagy gólt lőtt a jobb felső sarokba.
A második félidőben feljavult a játékunk, ellenfelünknek egy komoly lehetőségen túl nem sikerült helyzetet kialakítania. Ahogy telt az idő egyre több lehetőségünk adódott a gólszerzésre. Sajnos 4 ! esetben is rossz döntést hoztunk a kapu előtt szép támadások után. Ellenfelünk egyre többet kockáztatott, a belső védőit is föl küldte a meccs hajrájára. Sajnos a 92' percben egy bal oldalról beívelt labdára rosszul helyezkedtünk középen és a hosszú oldalról gólt fejeltek a kapunk bal oldalába. A középkezdés után lefújták a mérkőzést...
A csapat óriásit küzdött, bizonyították, hogy nagyszerű csapatot alkotnak, kiváló sportemberek. Nagy kár a hosszabbításban kapott gólért. Mindenesetre ezen a szinten egy kiváló iramú, küzdelmes meccs volt ami jól szolgálta a játékosok fejlődését. Gratulálunk minden játékosunknak hiszen egy megyeszékhely Akadémiájával vették fel a küzdelmet és hajszálon múlott a győzelem! Szép volt fiúk!

U17:
SVF - Nyíregyháza Bozsik Akadémia 1:1 (1:0)
SVF: Elek - Lovasi, Gulyás, Dudás, Márton, Czagány (Horváth K), Pogonyi (Palkó), Takács, Albók, Engelhardt (Sándor D), Tóth
Edző: Kádár Zsolt
Gólszerző: Tóth József

Képek:
További részletek >>>

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!