Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Két vereséggel zárult a szezon az U19 és U17-es csapatainknál

2016-06-07 21:39:38

Hétvégén rendezték az U19 és U17 NB2 Észak-Keleti csoportjának utolsó fordulóját, ahol Mezőkövesd gárdái fogadták a mieinket.

U17: Sajnos nem sikerült megszereznie az utolsó fordulóban a győzelmet csapatunknak ami a dobogó harmadik fokát jelentette volna. Pedig nagyon jól kezdtük a mérkőzést, uraltuk a játékot de sajnos a befejezéseinkbe rendre hiba csúszott. Sajnos egy oldalszabadrúgást védőinket megelőzve befejeltek a hazaiak a 33. percben. Próbálkoztunk, mentünk előre becsülettel de nem sikerült a kapuba találni. A végén amikor már minden mindegy alapon támadtunk újabb gólt kaptunk. Ennek ellenére a csapat egész éves teljesítményéért dicséretet érdemel. 30 mérkőzésből 23-at megnyertünk, 2 döntetlent játszottunk és 5 vereséget szenvedtünk így 71 pontot gyűjtöttünk. 138 gólt lőttünk és 27-et kaptunk.

Mezőkövesd - SVF 2:0 (1:0)
SVF: Elek (Némedi) - Lovasi, Leskó, Gulyás, Sándor D - Takács (Molnár), Albók (Dudás) - Márton (Mohamed), Pogonyi, Horváth K (Palkó) - Tóth J
Edző: Kádár Zsolt


U19: Csapatunk elveszítette idegenbeli mérkőzését. Ennek ellenére csináltunk szép dolgokat, voltak lehetőségeink a gólszerzésre de csak egyszer sikerült a kapuba találni.
Csapatunk mérlege: 15 győzelem, 4 döntetlen, 11 vereség. 102 gólt lőttünk, 57-et kaptunk. 49 ponttal a 9. helyen végeztünk.
Köszönet azoknak akik becsülettel végig dolgozták a szezont és mindent megtettek a csapat sikeréért. Külön gratuláció jár azoknak a fiataloknak akik már be tudtak mutatkozni a Putnok FC felnőtt csapatában!

Mezőkövesd - SVF 3:1 (2:0)
SVF: Polónyi (Binda) - Marczis, Orosz, Ruszó, Lados (Szemán), Dócs, Jónás (Kovács Á), Lázi, Nestián, Láposi, Botos (Frecskó)
Edző: Zabos Attila

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!