Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Szezonértékelő - U19

2016-07-05 19:41:58
Szezonértékelő - U19

Folytatjuk csapataink szezonértékelését, a következő terítéken lévő csapat, az U19 lesz. A korosztályos csapat edzője, Zabos Attila, röviden, tömören, lényegre törően fogalmazta meg gondolatait.

2015/16-OS BAJNOKSÁG

ÁLTALÁNOS SZAKMAI ÉRTÉKELÉS

Úgy érzem, hogy a célkitűzés az volt, hogy a szezon végé minél több játékost tudjunk elindítani a labdarúgás felnőtt világába. A „97”-es korosztály volt az, aki végigjárta a Sajóvölgye Focisuli korosztályos ranglétráját.

AZ ELÉRT EREDMÉNYEK

A bajnokság felénél is elérhetőnek tartottam az első 5-be kerülést. A csapatnak a 4-1-4-1-es felállás feküdt a legjobban, bár a taktika és csapat formáció nagyban függött attól, hogy a felnőtt csapatból, hány játékost kaptam vissza. A játékosok képességei alapján el kellett volna érni a kitűzött célt, de az edzéslátogatottság hiánya miatt nem volt reális. Volt 4-5 játékos, aki folyamatosan jó teljesítményt tudott nyújtani, de a többiek túlnyomó részt hullámzó teljesítményt nyújtottak.

Sajnos az eredmény elmaradt a vártól, csalódásként éltem meg a 9. helyet, és remélem, hogy a játékosaim is így gondolják.

ERŐSSÉGEINK

Úgy gondolom, hogy a bajnokság második felére lett meg az igazi csapatszellem, és a 9.-ik hely ellenére sok gólt szereztünk.

GYENGESÉGEINK

Sajnos nem tudtunk folyamatosan jó teljesítményt nyújtani. Hullámzó teljesítményt mutattunk be.

A LEGEMLÉKEZETESEBB MÉRKŐZÉS

A Hajdúböszörmény elleni idegenbeli mérkőzés volt, amikor a második helyezett otthonában, szörnyű időjárási körülmények között, szörnyű talajon értünk el 2:1-es győzelmet.

MIRE VAGYOK A LEGBÜSZKÉBB?

Nyíregyházán simán kikaptunk, de a csapat ezen a mérkőzésen mindent megtett, és egymásért is küzdöttek, amit jó volt kívülről látni. A másik, hogy Fábián Bence bemutatkozott a Putnok FC felnőtt csapatában, ahol két gólt is szerzett, úgy gondolom az egész Sajóvölgye Focisuli büszke rá!

CSAPATSZELLEM

A csapatszellemmel nem volt gond, ezeknek a srácoknak a nagy része gyerekkori barátok, így a csapatszellem kialakításával nem volt gondom.

Zabos Attila
Sajóvölgye Focisuli U19-es csapat edző

Megosztás a Facebook-on
160514_SVF-Kisvarda_U17_U19_BJ-57160430_SVF-Eger_U17_U19_BJ-54160417_SVF-Hbosz_U17_U19_bj-25

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!