Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Újabb eredményes hétvége

2016-11-14 22:16:39
U19:
A Debrecen után egy újabb hajdúsági alakulat, a Hajdúböszörmény tapasztalhatta meg az SVF U19 játékosainak képességét, rátermettségét és ezek alapján leszűrhették, hogy nem a szél hordta össze az eddig gyűjtött pontjaik számát. Mint ahogy a gólokat sem a szél fújta a hálóba, hanem sorrendben Leskó Tamás, Filkóházi Zsolt és Takács Tamás. A negyedikben besegítettek a böszörményiek is, Borbély Milán vétett öngólt. Ezzel a győzelemmel megerősítette 2. helyét a gárda!

Sajóvölgye Focisuli – Hajdúböszörmény 4-0 (1-0)

SVF: Elek (Némedi) – Takács, Leskó, Molnár, Márton, Palkó, Albók, Tóth (Gulyás), Pogonyi, Horváth, Filkóházi
Edző: Zabos Attila
Gólszerző: Leskó, Filkóházi, Takács, öngól


U17:
Mindenképpen váratlan volt az U17-es fiúk botlása a középmezőnyben szereplő Hajdúböszörmény ellen, de ettől természetesen még nem dőlt össze a világ. A 24. percben a vendégek szerezték meg a találkozó első gólját, amit még a szünet előtt sikerült egalizálnia a hazai pályán játszó Zsiga-legénységnek. A második félidő teljesen nyílt küzdelmet hozott, de a győzelmet jelentő találatot a hajdúságiaknak sikerült bevinni a véghajrában.

Sajóvölgye Focisuli – Hajdúböszörmény 1-2 (1-1)

SVF: Galambvári – Kaczur M. (Bóna), Fehér, Ádám, Kaczur J., Juhász (Figeczki), Jobbik, Molnár (Makónyi), Puda, Kocsa, Tornai (Majoros)
Edző: Zsiga Gyula
Gólszerzők: Jobbik


U15:
A bajnokság 3. helyezettjéhez látogatott az SVF U15-ös együttese, így mondhatjuk, hogy rangadót játszottak a fiúk. Negyedórát kellett mindössze várni, hogy Tóth Csaba előnyhöz juttassa a Sajóvölgyét, újabb negyedóra múlva Lázár Kevin megduplázta az előnyt. Tóth Csaba második találata mondhatni bebiztosította a győzelmet. A második játékrészben további gól nem született, így megvan a 12. siker is…. Erre már csak csettinthetünk egyet!! Szép volt Srácok! 🙂

Tiszaújváros – Sajóvölgye Focisuli 0-3 (0-3)

SVF: Fürjes (Gál) – Tóth Á, Proczner, Szabó (Krajnyák), Magyar, Tóth Cs (Almási), Szegedi, Sándor, Horbász, Váradi (Lázár), Seres (Kozma)
Edző: Szabó István
Gólszerzők: Tóth Cs. (2), Lázár


U14:
A múlt heti szuperrangadó megnyerése plusz energiákat szabadított fel az SVF srácokban, akik lehengerlő játékkal, nagy arányú győzelemmel örvendeztették meg edzőjüket, hozzátartozóikat, szurkolóikat, az egész Sajóvölgye családot. Legyünk telhetetlenek, már csak kettőt kell nyerni fiúk és megvan az őszi bajnoki cím!!! Hajrá SVF! Hajrá U14!

Tiszaújváros – Sajóvölgye Focisuli 1-8 (0-3)

SVF: Csernely – Szlifka (Nagy R), Palóczky (Marok), Viktor, Kassai, Lakatos, Bottlik (Huszák), Dányi, Szilágyi (Vrastyák), Németh (Szabó), Berta (Toma)
Edző: Sándor Zoltán
Gólszerzők: Lakatos (3), Dányi (2), Szilágyi, Marok, Vrastyák


U16 leány:
A Heves megyei bajnokságban szereplő SVF leánycsapat az 1. fordulós mérkőzését pótolta be ezen a hétvégén. A lányok kiütéses győzelemmel növelték tovább pontjaik számát.

Sajóvölgye Focisuli – Felsőtárkány 6-1 (3-0)

SVF: Szilágyi Beatrix, Ádám Viktória, Farkas Éva, Juhász Vanessza, Eszlári Dóra, Ónodi Vanessza, Bárczai Eszter, Kovács Boglárka, Magyar Éva, Rák Rebeka, Farkas Viktória
Edző: Knopp Richárd
Gólszerzők: Eszlári Dóra (4), Ónodi Vanessza (2)


További részletek >>>

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!