Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Nagypályás csapataink közös programja

2017-11-11 13:30:21
Nagypályás csapataink közös programja

Közös edzés, egymás közötti meccsek és egy jó hangulatú estebéd.


A sorsolás és a mérkőzés halasztások miatt úgy alakult a program, hogy a hétvégén sem az U 14 és U 15, sem az U 17 és U 19 - es csapataink nem játszanak bajnoki mérkőzést. Klubunk szakmai vezetése ezt kihasználva péntekre közös programot szervezett a 4 csapat részére.
Két pályán mérkőzéseket és edzéseket tartottunk.
A műfüves pályán először egymással meccselt 45 percet az U 17 és az U 19-es csapat. Ezzel egyidőben a füves pályán szintén meccset játszott az U 14 és az U 15-ös gárda.
10 perc pihenő után a füvesen 45 percet játszott egymással az U 15 és az U 17-es csapat. Közben a másik füves pályán az U 14 taktikai edzésen vett részt, a műfüves pályán pedig az U 19 játszott egy jót egymás között.
Igazán hasznos, jó kis meccsek voltak, a szakemberek elsősorban felmérhették azt, hogy a fiatalabb korosztályból kik azok a játékosok akik az időebbekkel is felveszik a versenyt.
Klubunk mindig nagy hangsúlyt fektetett az egységre, az összetartozásra. Ennek jegyében is készült közben a szakmai stáb közbenjárásával és szakértelmével egy nagy üstben gulyásleves a srácok részére. Mindezt jó hangulatban fogyaszthatták el a fiúk az Elek Ákos Utánpótlás Központ klub helységében jó kis beszélgetések mellett.
Köszönet a lebonyolításért Hanyuné Évának, Baloghné Balogh Líviának, Vitkó Máriának, Koleszár Györgynek, Kádár Zsoltnak, Zabos Attilának, Sándor Zoltánnak, Szabó Istvánnak, Szaszin Zoltánnak!

Képek a részletekben!
További részletek >>>

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!