Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Vereséget szenvedett az U-15-ös csapatunk Tiszaújvárosban!

2012-03-18 19:16:01

Tiszaújváros - SVF SE 4-1 (2-1)

SVF SE: Málik (Kondás) - Marczis, Dányi J., Dányi D., Farkas J. (Burger) - Bálint, Nestián (Marján), Sándor (Szynal), Fábián - Frecskó (Gajdos), Kovács D. (Juhász K.)

G: Fábián Bence

Tiszaújvárosba látogatott ma délelőtt Kócsi József csapata, akik abban a reményben léptek pályára, hogy a nagyszerű tavaszi nyitányt, hasonlóan remek idegenbeli folytatás követi majd. A srácok a 6.helyezett otthonában is támadólag léptek fel és kiegyenlített küzdelemmel indult a találkozó. Az első játékrészben több komoly lehetőséget is kidolgozott a csapat, ám a kapu előtt rendre rossz döntések követték egymást. A helyzeteit jobban kihasználó Tiszaújváros így egy gólos előnyben vonult pihenőre, mivel Fábián góljára, két hazai válasz is érkezett.
A második játékrészben nem sokat változott a meccs képe. Több ordító ziccert is hibáztak a mieink, így a mezőnybeli jó játék nem párosult eredménnyel, sőt a hazai csapat tovább növelte előnyét. A háromgólos vereség mindenképpen túlzó a játék képét nézve, de Tiszaújváros kapu előtti határozottságának köszönhetően megérdemelten szerezte meg a 3 pontot.

Kócsi József: Gratulálok a hazai csapatnak, akik jobb helyzetkihasználásuknak köszönhetően otthon tartották a 3 pontot! Csapatom ma veszélyesen és gólratörően futballozott, ám a kihagyott lehetőségek megbosszulták magukat. Láttam biztató jeleket, ám a kapu előtt mindenképpen javulást várok a fiúktól!

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!