Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Bravúr a javából! Legyőztük a listavezetőt!

2012-03-24 22:23:38

U-15: SVF SE - Debrecen Loki Focisuli 2:1 (1:1)

SVF SE: Málik - Marczis, Dányi J, Dányi D, Farkas - Bálint, Nestián, Fábián, Ruszó G, Frecskó - Lahó (Kovács D)
Csapatunk a listavezetőt fogadta Múcsonyban. Sajnos rosszul kezdtük a mérkőzést hiszen már a harmadik percben több egyéni hibát is elkövettünk és a vendégek megszerezték a vezetést. Szerencsére volt tartásunk, talpra álltunk, helyenként kemény párharcokkal tarkított élvezetes mérkőzést játszottak a csapatok. Fiaink megfelelően agresszívan, szervezetten játszottak melynek sokszor nem találta ellenszerét a listavezető. Egy szöglet utáni lecsorgó labdát Lahó Gábor lőtt a kapuba 5 méterről, ezzel egalizáltuk az eredményt. Fábián Bence került ziccerbe de sajnos rossz döntést hozott. A széleken - főleg a jobb oldalon Bálint Zsolt volt elemében - többször is a védelem mögé kerültünk és csak a kapu előtti koncentrációnkon múlott, hogy nem sikerült újabb gólt szereznünk. Igaz ellenfelünknek is voltak lehetőségei de Málik Misi végig magabiztos volt a kapuban.

A második játékrész is izgalmasra sikeredett. Védelmünk sokkal jobban zárt. Helyenként jól támadtunk vissza, igyekeztünk az ellenfél térfelén megzavarni a labdakihozatalt. Több lehetőség adódott előttünk. A hajrában Málik Misi egy szabadrúgást óriási bravúrral hárított a jobb felső sarokból. Ekkor érződött, hogy meglehet a mérkőzés. Előbb Lahó lépett ki ziccerben és a kapusba lőtt, majd Frecskó előtt adódott lehetőség de a rossz átvétellel kisodródott. A srácok mentek előre és az utolsó percben erőfeszítéseiket siker koronázta. A 16-oson belül Fábiánt lökték fel. A megítélt büntetőt Nestián magabiztosan értékesítette. Óriási öröm, megérdemelt győzelem! Mindenki nagyot küzdött, ennek meglett az eredménye! Szép volt fiúk!

Kócsi József: Gratulálok valamennyi játékosomnak! Fegyelmezett, harcos, szervezett játékot mutattunk be, úgy érzem egy gólos győzelmünk megérdemelt.

Megosztás a Facebook-on
SVF-Loki U-15-13 087.jpgSVF-Loki U-15-13 102.jpgSVF-Loki U-15-13 109.jpg

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!