Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Nagyszerű játékkal diadalmaskodott U-13-as csapatunk!

2012-04-08 10:42:27

SVF SE - Borsod Volán 6-0 (5-0)

Sajóvölgye SE: Márián (Németh) - Csabai, Ruszó B., Dudás, Lázár (Horváth) - Czagány, Hauberger (Ruszó D.), Pogonyi (Csopa), Tóth (Nazareczki) - Takács( Engelhardt) , Putnoki (Vécsei)
Edző: Kovács Roland, Engi Tamás

G: Pogonyi (2), Putnoki (2), Tóth, Vécsei

Napsütéses időben, nagy kedvvel kezdte a megyei derbit csapatunk.Már az első percektől támadásba lendültek a srácok és csak a rossz kapu előtti döntések miatt nem kerültünk hamar előnybe. A folyamatos letámadás a 7.percben érett góllá, amikor Pogonyi szerzett okos gólt egy szép támadás végén. A csapat továbbra is fölényben játszott és szebbnél-szebb támadásokkal riogatták a vendégeket, aminek számszerű visszaigazolása is lett a félidő végére. 5 gólos előnnyel vonulhatott pihenőre a Kovács-legénység!
A második játékrészben sokat cserélt a mester, ám a játék képe nem sokat változott. Hazai fölény és helyzetek, ritka vendég próbálkozások követték egymást. Ugyan már nem játszottak olyan nagy elánnal a mieink, de így is sikerült növelni az előnyt Vécsei Patrik ügyes góljával, amivel be is állt a 6-0-ás végeredmény. Csapatunk remek focit bemutatva, ilyen arányban is megérdemelten nyert!

Kovács Roland: Minden játékosom jól játszott ma, végig ötletes, gólratörő focit játszottunk! Jó érzés volt ma a kispadon lenni!

Megosztás a Facebook-on
SAM_3875.JPGSAM_3892.JPGSAM_3917.JPG

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!