Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Szenzációs évzáró Putnokon!

2013-12-16 14:55:54
Szenzációs évzáró Putnokon!

Remekül sikerült egyesületünk évzáró rendezvénye!

Közel ezer ember gyűlt össze vasárnap délután a putnoki sportcsarnokban.

Pontban 2-kor bevonulással indult a rendezvény, ahol is a sajóvölgyés gyermekek edzőikkel egyetemben 3 csoportban vonultak fel stílusosan piros, fehér és zöld trikóban.
Ezután Kádár Zsolt szakmai igazgató ünnepélyesen megnyitotta az évzáró gálát, ahol tiszteletét tette Negrutz Ágoston, a Sajóvölgye Focisuli elnöke, Tamás Barnabás Putnok város polgármestere, és Kőrösi Rőbert, a Putnok FC KFT. egyik ügyvezető igazgatója.

Az ünnepélyes megnyitó után Sándor Zoltán szakmai koordinátor - krampusz - ragadta magához a mikrofont, és kezdetét vette a remek hangulatú sorverseny, ahol a csapatoknak különböző ügyességi feladatokat kellett teljesíteniük. A versenyszámok között a krampusz kérdéseket tett fel a csapatoknak, a jó válaszokért a pontok mellett ajándékot is kaptak a srácok a nagy szakállú Mikulás bácsitól. Akaratom ellenére meg kell fosztanom az illúziótól a legfiatalabb sajóvölgyés gyermekeket, nem az igazi Mikulás látogatott Lappföldről Putnokra, Knopp Richárd öltötte magára a Télapó bundáját.

A sorversenyek után egy igazi sztárvendég következett. Szász Kitti 3-szoros freestyle világbajnok tartott bemutatót a fiúknak, akik tátott szájjal taps közepette követték végig minden mozdulatát.

Kitti után minitorna szerepelt a programban 3 részben. 5 tagú csapatok tették próbára tudásukat különböző korosztályokból válogatva. A mérkőzések remek hangulatban zajlottak, ki kell emelni a zöld csapat szurkolótáborát, akik minden meccset ugrálva és hangorkán közepette szurkoltak végig.

A "Nagyok" tornája után ismét Szász Kitti trükkjeit csodálhatta meg a szép számú publikum, majd a közép csoport és a legkisebbek mérkőzései következtek. A meccsek közötti szünetekben a krampusz kvízkérdésekkel bombázta a csapatokat, ahol a Mikulás külön ajándékokat osztogatott a helyes válaszokért cserébe.

Miután lezajlott a minitorna, minden gyermek labdát ragadott. Szász Kitti próbálta megtanítani néhány trükkjét a fiataloknak. A legügyesebbeknek sikerült is néhány elemet leutánozni, de persze még rengeteg gyakorolni valója akad annak, aki tökéletesen utánozni akarja Kittit.

Közelgett a rendezvény vége, ismét Kádár Zsolt ragadta magához a szót. A sorverseny és a minitorna eredményhirdetése után az év legügyesebb játékosait, és a legsikeresebb edzőket jutalomban részesítette Negrutz Ágostonnal és Tamás Barnabással karöltve.
Az esemény zárásaként minden csapat focipálya alakú tortát kapott, piros, fehér és zöld színekben tüzijáték közepette.

Köszönjük vezetőinknek, edzőinknek és minden más munkatársunknak az egész éves munkát, és ezútón Kellemes Ünnepeket és jó pihenést kívánunk mindenkinek!

(A későbbiekben minden kép elérhető lesz a rendezvényről)
További részletek >>>

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!