Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

U-17: November hónap legjobbja - interjú Polónyi Balázzsal -

2013-12-22 14:06:59
U-17: November hónap legjobbja - interjú Polónyi Balázzsal - Kócsi József vezetőedző csapata kapusát látta a legjobbnak novemberben, így honlapunk ezúttal a tehetséges kapussal készített egy rövid interjút.

Kócsi József téged választott november hónap legjobbjának. Mit gondolsz, mi az oka, hogy rád esett a választása?

P.B.:

Először is szeretném megköszönni Józsi bának,hogy rám esett a választása, ez nagyon megtisztelő számomra. Próbáltam edzéseken és meccseken a legtöbbet kihozni magamból. Amikor a csapat kisebb hullámvölgybe került, próbáltam erőt adni,és biztatni a csapatot.

Nagyszerűen kezdtétek a szezon, hiszen sokáig veretlenek maradtatok. Ezután viszont visszaesett a csapat teljesítménye. Te miben látod ennek az okát?

P.B.:

Így van, álomszerűen kezdtük a bajnokságot, és ezek után elhittük, hogy mindenkit megverhetünk könnyedén. Sajnos ez nem így lett, és saját hibánkból csúsztunk le a dobogóról, de a tavaszi szezonban javítani szeretnénk!

Ha jól tudom, te egy másik sportágban is jeleskedsz. Hogyan tudod összeegyeztetni a labdarúgással?

P.B.:

Igen, 10 éve űzök különböző küzdősportokat,Thai boxot és K-1-et. Versenyekre is járok nagyon gyakran. Szabadidőm nem nagyon van, mert heti 6 edzésem van, és a bajnoki meccsek, de nagyon szeretem csinálni mindkét sportot. Józsi bá teljes mértékben támogat, és megérti, hogy nem tudok minden foci edzésen ott lenni.

Elégedett vagy a csapat őszi teljesítményével? Mit vársz tavasszal?

P.B.:

Teljes mértékben elégedett vagyok a csapat teljesítményével, igaz, hogy volt egy egy kis hullámvölgy, de javítottunk. Rendkívül jó a csapategység, jó hangulatúak az edzések. Legnagyobb álmunk, hogy megnyerjük a bajnokságot. Remélem sikerülni fog, de ha a dobogó bármelyik fokán végzünk, az is nagyszerű teljesítmény!

Reméljük, hogy sikerült Balázséknak a tavasz folyamán visszakapaszkodni a dobogóra!!

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!