Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

U-21: Győzelem a Felsőzsolca ellen!

2014-01-26 20:05:36
U-21: Győzelem a Felsőzsolca ellen!

Edzőmérkőzést játszott U-21 csapatunk a jó erőkből álló Felsőzsolca
megyei I. osztályú csapatával.

A mérkőzésen több, a felnőtt keretben is számításba vett fiatal is szerepelt. A mérkőzésen tovább teszteltük a lett U-21 válogatott Valer Chistjakov-ot, aki eddig jó benyomást tett a szakmai stábra.

Szabó János vezetőedző beszámolója a mérkőzésről:

Putnok FC- Felsőzsolca 7-2 (2-1)I.félidő: Meskó-Szemere B.-Tóth Sz.-Zimmermann-Szemere N., B.Matei -
Lengyel M., Molnár V. - Szverenkó - Adrian, Chistjakov

Az első félidőben 1-4-2-3-1, a másodikban 1-4-4-2-t játszottunk.Az első félidőben még elég masszív volt az ellenfél, de így is volt néhány tiszta ziccerünk: Szverenkó, Matei, Molnár V., Adrian jóvoltából, koncentráltabban kellett volna dönteni. Védekezésben ill. támadásfelépítésben rendben voltunk, két széle gyakran volt játékban, a mélységi felpasszok, rossz átvétel és pontatlanság miatt gyakran az ellenfélnek adott lehetőséget a gyors kontrákra.
II.félidő:Farkas R.- Tarczali K.- Vass G.- Zimmermann-Goda G., Tóth Sz.-Makó B.-Lengyel M.(Matei)-Zsámbok, Veják L.- Chistjakov
A második félidőben a gyors szélsőknek (Zsámbok,Makó B.) ill. a Chistjakov mellett játszó Vejáknak köszönhetően gyakran lefutottuk az ellenfél védőit vagy vertük meg előre játékban 1:1-ben és jól centereztünk középre a feljavult gólratörő játékot produkáló Chistjakov-al az élen.
Voltak apró hibák, de ez a mérkőzés teljesítmény maximálisan megfelelt az elvárásaimnak, játékosaim igyekeztek mind az egyéni mind a csapattaktikai követelményeknek megfelelni. Hasznos felkészülési meccs volt!Csapatunk góljait: Molnár V., Chistjakov (3) és Veják L.(3) szerezte

Szabó János: A megváltozott időjárás ellenére is igyekeztünk pontosan, ötletes összjátékkal felépíteni és befejezni támadásainkat egy masszív ellenfél ellen. A mérkőzés jó lehetőséget adott arra hogy kipróbáljak két játékrendszert, játékosaim pedig igyekeztek ennek megfelelően a maximumot kihozni magukból!

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!