Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

U-21: Győzelem a Mád ellen!

2014-02-06 14:53:12
U-21: Győzelem a Mád ellen!

Szabó János legénysége kiütéses sikert aratott!

A vezetőedző beszámolója a mérkőzésről:

Az első félidőben két szabadrúgás góllal magabiztos előnyre tettünk szert, előbb Lengyel M. 24 m-ről, majd csapatkapitányunk, Tóth Sz. 22 m-ről csavart a sorfal fölött a hálóba.
Sokat birtokoltuk labdát, és ügyeltünk a játékunk folyamatosságára, érződött minden játékosom megmozdulásán, hogy javítani akar az elmúlt edzőmérkőzés hibáin. Koncentráltabbak voltunk mint legutóbb.
Nem volt könnyű dolgunk, mert a Mád csapata igyekezett szervezetten védekezni, majd a megszerzett labdákat gyors és pontos passzokkal megjátszani agilis támadóikat.
Ebből a szempontból is jó erőfelmérő volt, mert gyakran került sor 1:1, 2:2 elleni párharcokra, amelyek nagy részét sikerrel vívtuk meg!

A második félidőre mindkét csapat cserélt.

Játékban ott folytattuk ahol abbahagytuk.
Egy kicsit szerkezetet is váltottunk, ami meghozta a sikeresebb támadójátékot. A védekezésünket most már Zimmermann és Tóth Sz. belső kettős szervezte meg, és tette stabilabbá, a két szélén jól léptek be a játékba védőink (Molnár V.,Goda,Kakuk).
Középpályán nagyon sok labdát szerzett Vass G. és Strekáf, az előrébb játszó Erneszt és Lengyel M. pedig a szervezésben jeleskedtek, jól mozgatták a csapatot, a beindulóknak pedig pontos ütempasszokat adtak
Centerben újra Meskó volt a főszereplő, megjátszható volt, és a végjátékban kíméletlenül higgadt megoldásokat választva ért el két gólt ill. két gólpasszt mintegy 20' alatt.
A gyors szélső játékunknak (Szemere N. és Veják L.) köszönhetően rengeteg jó elfutás, beadás, centerezés ill. a belépő védőkkel 2:1 -es szituációt játszottunk le.

Putnok FC - Mád 8-0 (2-0)

Putnok FC: Meskó (Farkas R.,Bene Á.) - Molnár V.,Vass G., Zimmermann M., Goda G.(Kakuk) - Tóth Sz., Szemere N.,Lengyel M. - Makó B. (Meskó T.), Veják L. (Strekáf Cs.), Szverenko

Gólszerzők: Lengyel M. (3), Tóth Sz.(2), Meskó T. (2), Szverenko
Szabó János nyilatkozata:

Öröm volt nézni a csapat játékát.
Gördülékeny, ötletes és nagyon szórakoztató játékot produkáltunk! Le kalappal minden játékosom mai teljesítménye, hozzáállása előtt, igazi CSAPATKÉNT funkcionáltunk!
Ezt kell erősíteni tovább, és akkor meg lesz az eredménye!
Így kell ezt csinálni, gratulálok az egész CSAPATNAK!

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!