Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

U-21: Visszavágott az Ózd!

2014-02-13 11:22:03
U-21: Visszavágott az Ózd!

Alaposan visszavágott az Ózd felnőtt csapata a mai edzőmérkőzésünkön, azonban ilyen arányban is megérdemelten a győzelmük!

Szabó János beszámolója a mérkőzésről:

Az első félidőig még felvettük velük a ritmust, bár a folyamatos összjátékunk már itt is hiányzott ill. a kapu előtt sem volt teljes a koncentrációnk (lőttünk 2 kapufát).
A 26 percben Tóth Sz. röviden fejelt haza, az ellenfél csatára lecsapott a labdára és a kifutó Meskó mellett helyezett a hálóba 0-1.
A 35percben formás támadást vezettünk a baloldalon, Veják futotta le védőjét és ballal ívelt középre, ahol Szverenko a védőjét megelőzve passzolt a hálóba 1-1.
Az ózdi csapat nagyon egységes volt mind védekezésben mind pedig támadásban, gyorsan és pontosan játszottak, gyakran kerültek a védelmünk mögé, de jól védő Meskónak köszönhetően több gól nem esett ebben a játékrészben!A II. félidő 2. percében a frissen beállt Farkas R.-nek jelentett gondot egy átlövés, és már vezetett is ellenfelünk 1-2.
Hiába próbálkoztunk szépíteni az eredményen, lassúak és körülményesek voltak továbbra is a támadásfelépítéseink.
A befejezéseknél kiharcolt létszámfölényt rossz döntéseink következtében nem tudtuk gólra váltani! Gyakran előfordult, hogy 6:4 ellen vezettük az ellenfélre a labdát, és egyszerű technikai hiba miatt-rossz passz, vagy átvétel-vagy pedig önzőség miatt már el is veszítettük, amellyel rendre az ózdi csapatot hoztuk előnybe.
A 67 percben mi végezhettünk el jobbról támadó szabadrúgást (Matei), ahelyett hogy beíveltük volna az ellenfél kapuja elé, gyatrán bepasszolta labdát középre, ismételten labdavesztés, és az ellenfél 4:2 ellen már le is kontrázott minket! ! 1-3
A 77 percben ismét gólt kaptunk úgy, hogy mi előtte vezettünk ígéretes támadást a a baloldalunkon. Labdavesztésünk után az Ózd 1-2 húzással lejátszotta a kinyílt baloldalt, és egy jó szélső beadást követően az ötösről passzolták a labdát a hálónkba 1-4.
80 percben a 16-on belül Tarczali szerelt szabálytalanul, a megítélt büntetőt értékesítette az ózdi játékos, 1-5.

Putnok FC U-21 – Ózdi FC 1-5 (1-1)

Putnok FC:

I.félidő: Meskó – Vass G., Tóth Sz., Zimmermann M., Goda G. – Makó B., Bogdan, Lengyel, Szemere N. – Veják L., Szverenko

II. félidő: Farkas R. (Bene Á.) – Tarczali, Tóth Sz., Zimmermann, Kakuk K. – Bogdan, Lengyel – Molnár V., Szverenko, Strekáf – Veják L. (Meskó)

Szabó János: Eddig lejátszott edzőmérkőzéseken remekül teljesítettünk, azonban a mai meccs felszínre hozott jó néhány hibát, amit sürgősen orvosolni kell!
Ennek eredője elsősorban az egyénieskedő játék volt, amely villámgyorsan átragadt szinte minden játékosomra, ez megölte az esélyét annak, hogy csapatként funkcionáljunk!
Durva egyéni hibák és egy elképzelés nélküli 90 perc van mögöttünk, amelynek más nem is lehetett az eredménye!
Bízom abban, hogy még jókor kaptuk ezt a szokatlanul nagy zakót!

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!