Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

4 pont Nyírbátorból!

2014-03-23 09:03:29
4 pont Nyírbátorból!

Szabó Jánosék nyertek, Kócsi Józsefék remiztek!

NB II-es csapataink közül az U-21-eseknek sikerült jobban a tegnapi nap, hiszen sima győzelemmel térhettek haza a Nyírségből.
Már az 1. játékrészben eldőlt a találkozó, hiszen 5 gól szereztek a fiúk Bogdan vezérletével, aki mesterhármas ért el az 1. félidőben. Mellette Vass és Lengyel is betalált.
A 2. játékrészben Strekáf duplázott, és Lengyel is megszerezte 2. találatát, és Makó Bence is csatlakozott a góllövők táborához.

U-21: Nyírbátor - Putnok FC 0-9 (0-5)

Putnok FC: Farkas R. (Bene Á.) - Vass G., Juhász A. (Tarczali), Kakuk (Beri Cs.), Goda (Kis Á.) - Veják L. (Makó B.), Balogh B. (Strekáf Cs.), Matei, Lengyel - Tóth Sz., Szemere N.

Szabó János: Gyorsabban, pontosabban és eredményesebben játszottunk a mai napon!
Sajnos ismét két sérülttel "gyarapodtunk", ezúttal Juhász és Balogh szenvedett már az első félidőben komolyabb sérülést...
A játékkal és a hozzáállással is elégedett voltam, gratulálok a csapatomnak!

U-17-es csapatunk sem jött haza üres kézzel Nyírbátorból, Kócsi József tanítványai egy gólgazdag meccsen értek el döntetlent.
Az 1. játékrészben a Nyírbátor csapata volt aktívabb, hiszen a 7. a 20. és a 37. percben is betaláltak, így 3-0-ás előnnyel várhatták a folytatást.
Csapatunk nem esett össze, és már a 2. félidő elején szépíteni tudott Ruszó révén, aki a 46. és az 55. percben is betalált. Az 58. percben már egyenlíteni is tudott csapatunk, ezúttal Fábián Bence volt eredményes. Sajnos a győzelmet érő gólt már ne sikerült megszerezni, de így is remek teljesítmény 3-0-ás hátrányból felállni.

U-17: Nyírbátor - Sajóvölgye Focisuli 3-3 (3-0)

Sajóvölgye: Polónyi, Marczis, Dányi, Sándor, Dócs, Káló, Bozik, Lakatos, Ruszó, Frecskó, Fábián
cserejátékosok: Kovács, Pásztor, Lévai

Kócsi József: Két ellentétes félidőt játszottunk. Az első játékrészben a hazaiak 3 kapura lövésből 3 gólt tudtak szerzeni. A 2. játékrészben hamar egyenlíteni tudtunk, ám a győzelmet már nem tudtuk megszerezni.

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!