Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Felsős leánycsapatunk és U-10-es csapatunk is edzőmeccsen szerepelt!

2014-03-25 16:01:46
Felsős leánycsapatunk és U-10-es csapatunk is edzőmeccsen szerepelt!

Béres Csaba leányai és Szabó István fiai is pályára léptek a hétvégén

U-10-es csapatunk Miskolcon járt egy gyakorlómérkőzés keretein belül, ahol a DVTK korosztályos csapatával játszottak egy minitornát több sor részvételével. Az eremény másodlagos volt, így végeredményről nem tudunk beszámolni annál is inkább, mert csapatunk 2, a DVTK 3 sorral játszott.

Szabó István értékelése:
Az eredmény ill. eredmények változóak voltak, köszönhetően a több sornak. Nagyon jó volt végre kimozdulni a teremből és szabad ég alatt gyakorolni. Mindenkinek játéklehetőséget tudtam adni, az út elején járunk, remélem, hogy nyárra összeáll a csapat. Hétvégén RUBI torna lesz Múcsonyban, meglátjuk, hogy állunk az ellenfelekhez képest.

Felsős leánycsapatunk az Edelény ellne lépett pályára Múcsonyban hasonló felfogásban, mint U-10-es csapatunk. Az eredményt nem számolták, és több sort vonultatott fel mind a két csapat.

Béres Csaba értékelése:
Nagyon szoros meccset játszottunk, örülök, hogy a lányok nem ijedtek meg az ellenfél felnőtt játékosaitól. Küzdős volt a mérkőzés, és abszolút elérte a célját. Szombaton a Kurityán csapata ellen lépünk pályára még egy edzőmeccs keretein belül, jövő héten pedig indul a bajnokság.

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!