Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Múcsonyban járt az Arzenal Kijev

2014-04-08 15:02:44
Múcsonyban járt az Arzenal Kijev

5 csapatunkkal is megmérkőztek

A 2002-es korosztályban az ukrán csapat fiataljai izgalmas mérkőzésen 5-4 arányban múlták felül Zabos Attila legényeit. A mérkőzést félpályán játszottak 8+1 ellen.

Zabos Attila: A meccs elején beragadtunk, és el tudtak húzni a vendégek. A 2. félidőben sikerült rendezni sorainkat, és szép gólokkal fel tudtunk zárkózni, de az egyenlítés már sajnos nem sikerült.

A 2003-asok csatáját is a vendég csapat nyerte, ezt a mérkőzést is keresztpályán játszották a csapatok 6+1 ellen, az eredmény 9-5 lett az ukránok javára.

Kovács Roland: Vegyes csapatot állítottam ki a mérkőzésere, 2003/04-esek is megmutathatták tudásukat. Megilletődötten kezdtük a találkozót, a vendégek el is húztak 4-5 góllal, de a meccs végére belejöttünk, és kezdtünk feljönni. A meccs végén úgy éreztük ukrán kollégámmal, hogy még játszhatnak a csapatok, ezért a kis műfüvön 4+1 ellen játszottunk egy keveset, ahol már jobbak voltunk ellenfelünknél.

U-17-es csapatunk is pályára lépett, és izgalmas mérkőzésen 2-1 arányban szenvedett vereséget.

Kócsi József: Végig jó iramú mérkőzést játszottunk, mindkét oldalon meg voltak a lehetőséget, az ellenfél eggyel többet tudott kihasználni. Jól szolgálta a mérkőzés a hétvégi bajnokira való felkészülést.

U-21-es csapatunk 5-2 arányban szenvedett vereséget, míg a 2001-esek mérkőzése félbeszakadt.

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!