Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Tanévzáró torna Telkiben!

2014-06-17 12:10:32
Tanévzáró torna Telkiben!

Vasárnap a lányoké volt a főszerep!

A szombati első napon a fiú csapatok léptek pályára, míg vasárnap a lányoké volt a főszerep az MLSZ telki edzőközpontjában, az OTP Bank Bozsik-program tanévzáró fesztiválján.

Czirle Zsolt edzőkollégánkkal lányaink Telkiben vettek részt a tanévzáró futball fesztiválon. Csapatunkat meglátogatta Badalik Szabolcs, aki a Magyar Strandlabdarúgó Válogatott tagjaként éppen Telkiben edzőtáborozik.

A program helyosztó mérkőzésekkel indult, majd következett a megnyitó, melyre ezúttal a női A-válogatott tagjai voltak hivatalosak. Demeter Réka, Kovács Klaudia és Pincze Gabriella képviselte a női nemzeti csapatunkat.
Az MLSZ részéről jelen volt többek között Kovács Szilveszter Grassroots igazgató, Őze Tibor Grassroots-menedzser, valamint Izsvák Zsolt, a strandlabdarúgó szakág menedzsere, aki elmondta, hogy a strandlabdarúgó-válogatottnál is tervezik a női csapat megalapítását.

Az eredményhirdetésen a női válogatott játékosai mellett a női U17-es válogatott szövetségi edzője, Lévay Andrea is közreműködött a díjak kiosztásában. Nem jártak rosszul azok, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a nap során, hiszen a Dino Park és Elevenpark tíz-tíz belépőjegyet ajánlott fel nekik, valamint a Felföldi Édességgyártó Kft., az MLSZ és az OTP jóvoltából értékes ajándékcsomagokat osztottak ki a fiataloknak. A tanévzáró két napjáról összességében elmondható, hogy a mérkőzéseken több mint 1300 gyermek rúgott labdába, és végig rendkívül jó hangulatban telt az esemény.

A Sajóvölgyés lányok a II. korcsoportban voltak érdekeltek, ugyanis a Felsőnyárádi Nyárády András Általános Iskola tanulója többek között Nagy Fanni és Eszláry Dóra, akik egyesületünk igazolt játékosai.
Czirle Zsolt elmondása szerint sajnos Fanni a döntő előtt megsérült, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy "csak" a 2. helyet sikerült megszereznie a Nyárády András Általános Iskola csapatának.

Leány II. Korcsoport: 2003. január 1. után születettek:

1. Wosinszky Mór Általános Iskola, Tolna
2. Nyárády András Általános Iskola, Felsőnyárád
3. TÁI, Tiszabura

Gratulálunk a lányoknak a remek eredményhez!

forrás: www.mlsz.hu
kép: mlsz.hu


Megosztás a Facebook-on
lányokévzárótelki3.jpg

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!