Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Czagány Ádám és Hevesi Kristóf Debrecenben folytatja!

2014-08-05 14:29:17
Czagány Ádám és Hevesi Kristóf Debrecenben folytatja!

Honlapunk ez alkalomból interjút készített a két fiúval.

Az elkövetkező idényben a tavalyi U-15-ös csapatunk két oszlopos tagja is a hajdúsági riválist fogja erősíteni.

Czagány Ádám tavaly összesen 23 mérkőzésen lépett pályára csapatunk színeiben, összesen 1621 percet játszva. Ezeken a mérkőzéseken gólt nem szerzett, emellett 3 alkalommal mutatták fel neki a sárga kártyát.

Hevesi Kristóf 26 mérkőzésen erősítette egyesületünket összesen 2076 percet a futballpályán töltve. Gólt neki sem sikerült szereznie, egy alkalommal kapott figyelmeztető lapot.

Mind a két fiúnak hatalmas érdemei vannak abban, hogy a Sajóvölgye Focisuli U-14-es és U-15-ös csapata idén is az NB I-ben szerepelhet.


-Tavaly az U-15-ös csapat tagjaként vitézkedtetek, és elengedhetetlen érdemeitek vannak abban, hogy a csapat kiharcolta a bent maradást. Ennek köszönhető, hogy a Debrecen felfigyelt rátok?

-Cz.Á.: Részben ennek is köszönhető, de a valós oka, hogy jelentkeztem a Debreceni Labdarúgó Akadémiára, ahol egy egész napos próbajátékot követően felvételt nyertem az akadémiára.

-H.K.: Debrecenbe próbajáték során kerültem be, és lehet annak is az oka, hogy jó szezont futottam. Úgy érzem, hogy tavaly jól ment a játék, leszámítva egy-két mérkőzést.

-Mutassátok be az eddigi pályafutásotokat. Hány évet töltöttetek el a Sajóvölgye Focisulinál? Mely edzők keze alatt futballoztatok, és hogyan gondoltok vissza a Sajóvölgyés évekre?

-Cz.Á.: Óvodás korom óta focizok, majd később a KBSC csapatát erősítettem. Ezt követően a Sajóvölgye Focisuli megalakulásától, 2011-től 2014-ig játszottam jobboldali középpályásként. Csapatunk életében a 2013-as év kiemelkedő volt, hiszen bajnokságot nyertünk.
A 2014-es szezon nem a legjobban sikerült, sem a csapatnak, sem nekem, hiszen az év második felében több edzést illetve mérkőzést ki kellet hagynom a sérülésem miatt.

-H.K.: 8-9 éve kezdtem el komolyan foglalkozni a futballal a KBSC utánpótlás csapatában. Tavaly futballoztam ott, amikor átigazoltam a Sajóvölgye Focisuliba. Az eddigi edzőim Czirle Zsolt, Kőrösi Róbert, Kőrösi Gábor, Balogh József, Harnócz Róbert, Koszta Péter és végül Zsiga Gyula voltak, akiknek rengeteget köszönhetek az eddigi pályafutásom alatt!

-Elkezdődtek már az edzések Debrecenben? Ha igen, hogy érzitek magatokat az új klubotokban?

-Cz.Á.: Igen már elkezdődtek, de én egyéb okok miatt csak augusztus végén tudok csatlakozni a csapathoz.

-H.K.: Igen már 4 hete elkezdődtek az edzések, és eddig nagyon jól érzem magam az új csapatomban, úgy érzem, hogy befogadtak a srácok.

-Mik a céljaitok a labdarúgásban? Mit gondoltok, milyen szintet tudtok majd elérni, mit jósolnak nektek az edzők?

-Cz.Á.: Célom az, hogy egy top külföldi csapatban meghatározó játékos tudjak lenni. Hiszek abban, hogy a célomat meg tudom valósítani, és Európa legjobbjai között fogok tudni majd edzeni illetve játszani. Arról hogy mit jósolnak nekem az edzők, arról az edzőim tudnának nyilatkozni.

-H.K.: Szeretnék egy NB1-es szintet elérni, és ha ez sikerült, akkor ráérek majd gondolkozni a jövőmről. Az edzőkkel még nem beszélgettünk arról, hogy szerintük milyen szintet tudok majd elérni.

Megosztás a Facebook-on
HevesiKRi.jpg

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!