Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Hétvégi beharangozó!

2014-10-10 18:48:57
Hétvégi beharangozó!

5 csapatunk is pályára lép!

Szombaton NB II-es csapataink Hajdúböszörménybe utaznak, míg NB I-eseink a Szolnok együtteseit látják vendégül Múcsonyban. Vasárnap női csapatunk lesz érdekelt, az Edelény alakulata utazik Béres Csabáékhoz.

U-21-es csapatunk ahhoz a Hajdúböszörményhez látogat, amelyik 1 hellyel és 2 ponttal előzi meg Zabos Attiláékat a tabellán, igaz csapatunk egy meccsel kevesebbet játszott. A mieink Egerben vesztettek el 2 pontot, illetve a Nyírsuli csapatától szenvedtek vereséget 4 győzelem mellett, míg a vendéglátók kikaptak Cigándon és a Nyírsuli otthonában, a többi meccsükön győztesen hagyhatták el a pályát.

U-17-es csapatunk 11. a tabellán 7 ponttal, míg a hazaiak 12. helyen állnak 4 ponttal, de Zsiga Gyuláék egy meccsel kevesebbet játszottak eddig. Csapatunk a legutóbbi két fordulóban vereséget szenvedett, mind a két alkalommal az utolsó percekben kapta a mindent eldöntő találatot előbb a Nyírsulitól, utóbb pedig megyei rangadón a Mezőkövesd ellen. Ellenfelük 13-at kapott a Nyírsulitól, és csak a Felsőtárkány csapatát tudta legyőzni 2-1-re, valamint 1 pontot csent a Mátészalkától.

2014.10.11. (szombat)
Hajdúböszörmény

U-17: 11:00 Hajdúböszörmény - Sajóvölgye Focisuli
U-21: 13:00 Hajdúböszörmény - Putnok FC

NB I-es csapataink a Szolnokot látják vendégül Múcsonyban.

U-15-öseink eddig 9 pontot gyűjtve 11. helyen állnak, míg a vendégek 8-ok 10 ponttal a nevük mellett. A szolnokiak az előző fordulóban 6-ot kaptak hazai pályán az MTK-tól, míg Kovács Roland csapata Békéscsabán szenvedett 3-1-es vereséget. Két hasonszőrű csapat csatáját láthatják majd a kilátogatók Múcsonyban, remélhetőleg hazai sikerrel.

U-14-es csapatunk is erőfelmérőt játszik, hiszen a két csapatot mindössze egy hely választja el a tabellán. A szolnokiak egyedül a Hódmezővásárhely csapata ellen tudtak 3 pontot gyűjteni, emellett Diósgyőrben remiztek. Kócsi Józsefék első győzelme még várat magára, remélhetőleg jövő heti beharangozókba a 2. győzelmükért szoríthatunk majd.

2014.10.11. (szombat)
Múcsony

U-15: 12:00 Sajóvölgye Focisuli - Szolnok
U-14: 14:00 Sajóvölgye Focisuli - Szolnok

Leánycsapatunk vasárnap az Edelényt látja vendégül Múcsonyban. A vendégek eddig két meccset játszottak, ezeken 1 pontot gyűjtöttek, és az utolsó helyen állnak a tabellán, míg Béres Csabáék 4 ponttal a 6. helyen állnak. Remélhetőleg a mérkőzés után már 7 pont fog állni csapatunk neve mellett.

2014.10.12. (vasárnap)
Múcsony

11:00 Sajóvölgye Focisuli - Edelény

Sok sikert kívánunk csapatainknak a hétvégéhez!

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!