Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

U-17: 3 pont hazai pályán

2014-10-19 16:38:26
U-17: 3 pont hazai pályán

Zsiga Gyuláék 6-1-es győzelmet arattak

U-17-es csapatunk a Nyírbátort fogadta ma délután Múcsonyban.

Idegesen kezdte a mérkőzést Zsiga Gyula csapata, az első 20 percben a mezőnyfölény ellenére nem sikerült betalálni. A 30. percben megtört a jég, Tóth bal oldali beadása után Bozik Raul szerezte meg a vezetést. A félidő vége előtt egy perccel egy gyönyörű kényszerítő után Lázi Laci duplázta meg csapatunk előnyét.

A 2. játékrészben szépíteni tudott a vendég csapat, egy védők mögé beívelt labdát pörgette el kapusunk mellett egy vendég csatár. Szerencsére 4 perc múlva már újra két gól volt a különbség. Egy lövés utáni kipattanó labdát Szynal Jonatán lőtt a vendégek kapujába. Újabb 3 perccel később 11-est kapott csapatunk, amit Lázi Laci magabiztosan értékesített, így kezdett eldőlni a találkozó. A 80. percben Bozik Raul talált be ismét, az ellenfél egyik belső védőjétől elcsent labdát rúgta el a kapus mellett. A 84. percben Ruszó Dávid állította be a 6-1-es végeredményt, egy átlövés pattant le egy hazai védőről, amit Dávid a kapuba bombázott.

Sajóvölgye Focisuli - Nyírbátor 6-1 (2-0)

SVF SE: Rézműves, Pásztor, Lázi, Bozik, Varga, Tóth, Ruszó Bence, Albók, Sándor, Szynal, Kovács
cserejátékosok: Szemán, Horváth, Palkó, Pintér, Jónás, Lázár, Ruszó Dávid

Zsiga Gyula: Idegesen, kapkodva és némiképp megilletődve kezdtük a találkozót, de a vezetés megszerzése után magabiztossá vált a játékunk. Összességében tetszetős játékkal megérdemelten nyertük meg a találkozót. Örömteli, hogy ezúttal minden játékosom jelen volt a találkozón, remélem, hogy ez a tendencia a jövőben is jellemzi majd a csapatot. Gratulálok a fiúknak, mindenki remek teljesítményt nyújtott.
További részletek >>>

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!