Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Nagyszerű hétvége Felcsúton!

2014-10-26 19:16:50
Nagyszerű hétvége Felcsúton!

Egyesületünk meghívást kapott Felcsútra!

Egyesületünk, mint kiemelt partnerklub meghívást kapott szombatra a Pancho Arénába a Puskás Akadémia - MTK NB I-es bajnoki mérkőzésre. Örömmel vettük a meghívást, és Sándor Zoltán koordinátor és kollégáink aktív szervező munkájának köszönhetően szombaton reggel útra kelt a játékosainkkal és szülőkkel teli buszunk Felcsútra. Büszkeség volt látni a szektort, ahová jegyet kaptunk a Sajóvölgye Focisuli molinóival!
Szakmai igazgatónk és két kollégája már péntek reggelre leutazott kihasználva az előző napot egy kis szakmai tapasztalatszerzésre. Délelőtt 10 órától tréningezett a Puskás NB I-es csapata Benczés Miklós edző vezetésével, és több korosztályos csapat edzésébe is betekintést nyerhettek kollégáink. 12 órától megtekintették az NB I-es U-15 és U-14-es korosztályok bajnoki mérkőzéseit a nyugati csoportból. Puskás - Pécs meccsek voltak, a hazaiak mindkét meccset magabiztosan nyerték meg. Büszkeség volt látni az U-15-ös csapat kapitányát, Tímári Normant, akinek a fejlődését szakembereink egyengették, és segítették az Akadémiára kerülni. 14 órától a Pancho Arénában rendezték meg a Magyar Parlament Válogatott - Angol Tartományi Válogatott mérkőzést. Ezzel még nem ért véget a nap szakmai igazgatónk és kollégái számára, mert 19 órától a közeli Csákváron játszott NB II-es bajnoki mérkőzést a Mezőkövesd csapata, így ezt a mérkőzést is megnézték, és természetesen szurkoltak a Borsodi csapatnak és Tóth Lászlónak, a Kövesdiek edzőjének! Itt is találtunk olyan játékost, akit kicsi korában edzettek még kollégáink és segítették a pályafutását, ő Molnár Gábor, aki főleg a második félidőben tűnt ki játékával, szép megoldásaival! Jól szurkoltunk, mert a Mezőkövesd 3:0 arányban győzött.
Jó kis hétvége volt, természetesen sajnáljuk, hogy az NB I -es csapat elveszítette a mérkőzést, de a mély talajon lejátszott találkozón sok szép megoldást láthattunk!
Köszönjük a Puskás Akadémiának a meghívást, és mindenkinek, aki segített a szervezésben és részt vett az eseményen!

Megosztás a Facebook-on
Puskás-MTK.jpg

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!