Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

U-17: Nem sikerült a bravúr Debrecenben

2014-10-26 19:37:14
U-17: Nem sikerült a bravúr Debrecenben

Zsiga Gyuláék 80 percig jól tartották magukat

Az U-17-es NB II-es bajnokság Észak-keleti régiójának 11. fordulójában tegnap a Debreceni SI csapata látta vendégül Zsiga Gyuláékat.
Előzetesen a hazaiak voltak kikiáltva esélyesnek, hiszen jóval előrébb álltak a forduló előtt a tabellán csapatunknál.

Ennek megfelelően már a 11. percben sikerült megszerezniük a vezetést egy akciógóllal. Negyed órával később már 2-0 állt a képzeletbeli eredményjelzőn. Csapatunk ezután kicsit összekapta magát, és elkezdett szervezettebben futballozni, de sajnos komoly lehetőségeket nem sikerült kialakítani.

A 2. játékrészben már kiegyenlítettebb játék folyt a pályán. A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy a sípmester elég érdekes felfogásban vezette a találkozót, amit játékosaink nem bírtak idegekkel. Rengeteg sárga lap mellett a 63. percben Lázi Laci a kiállítás sorsára jutott. A mérkőzés végére elfáradt csapatunk, az utolsó 10 percben 5 gólt kapva a hazaiak 7-0-ra módosították a végeredményt. Az 5 bekapott gólból két érdekes büntető, és lesgól is segítette a hazaiakat gólarányuk javításában. A mérkőzés lefújása után Szynal Jonatán megkapta 2. sárga lapját, így ő is a kiállítás sorsára jutott.

Debreceni SI - Sajóvölgye Focisuli 7-0 (2-0)

SVF SE: Rézműves, Pásztor, Lázi, Bozik, Varga, Tóth, Ruszó, Albók, Szynal, Horvtáh, Kovács

cserejátékosok: Szemán, Jónás

Zsiga Gyula: Gratulálok a hazaiaknak, pörgős, gyors játékot játszottak, és megérdemelten nyerték meg a találkozót. A gólkülönbséget túlzottnak tartom, hiszen lesgólok, erősen vitatható büntetők és kiállítások segítették a hazai csapatot. Mindazonáltal nem akarom felmenteni csapatomat, főleg az utolsó 10 percben mutatott szétesett játék miatt.
További részletek >>>

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!