Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

U-21: Győzelem Kisvárdán

2014-11-09 16:10:57
U-21: Győzelem Kisvárdán

Nem forgott veszélyben a győzelmünk

U-21-es csapatunk esélyeshez méltóan kezdte a mérkőzést Kisvárdán. Már az 1. perctől csapatunk irányította a mérkőzést, és a 35. percben a fölény góllá is érett. Ekkor Kazvinszki remekre szabott beadását Strekáf helyezte a hazai kapuba. 2 perccel később újabb gólt szerzett csapatunk, Strekáf kényszerítőzött Fábiánnal, előbbi a visszakapott labdát a hazaiak hálójába helyezte. Ezzel csapatunk megnyugtató 2-0-ás előnnyel várhatta a 2. játékrészt.

A 2. félidő első találatára a 72. percig kellett várni. Süttő csapott le egy labdára az ellenfél térfelén, majd azt a 16-os vonaláról a kapus feje felett a hálóba emelte 3 gólosra növelve csapatunk előnyét. Az utolsó 5 percben ezután 3 találat is esett. Előbb a hazaiak szerezték meg szépítő találatukat, majd Süttő Molnár passzából ismét a hazaiak kapujába lőtt. A mérkőzés utolsó percében a Kisvárda még kozmetikázott az eredményen, a vége 2-4.

Kisvárda - Putnok FC - 2-4 (0-2)

Putnok FC: Meskó, Szemere, Fábián, Kakuk, Süttő, Dányi, Kazvinszki, Ruszó, Strekáf, Nestián, Marczis

cserejátékosok: Rézműves, Molnár, Dócs, Polónyi, Frecskó, Tarczali, Lakatos

Zabos Attila: Kritikán aluli pályán játszottuk a mérkőzést, szerencsére ezen túltették magukat a srácok, és mindenki tette a dolgát. Helyenként még ezen az irreális talajon is tetszetős futballt mutattunk be. A mérkőzés végén a hazaiak zárkózni tudtak, de a győzelmünk nem forgott veszélyben.
További részletek >>>

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!