Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

U-17: Döntetlen Kisvárdán

2014-11-10 10:40:05
U-17: Döntetlen Kisvárdán

Zsiga Gyuláék remiztek

Jól kezdte a mérkőzést Zsiga Gyula csapata, hiszen már az első percben megszerezhette volna a vezetést Bozik révén, ám fiatal támadónknak nem sikerült bevenni a hazaiak kapuját. Sajnos ezután a 14. percben a hazai alakulat szerezte a találkozó első gólját, amikor is egy a védőkről kipattanó labdát helyezte a Némedi kapujába Végső Szabolcs. Az egyenlítésre a 35. percig kellett várni, ekkor egy jobb oldali akció végén Tóth játszotta magát tisztára, majd önzetlenül Bozikhoz passzolt, aki ezúttal már nem hibázott. Az első játékrész így 1-1-es döntetlennel zárult.

A 2. félidőben mindkét csapatnak adódtak lehetőségei, ám újabb gólt nem sikerült szereznie egyik alakulatnak sem. Csapatunk talán közelebb állt a győzelemhez, hiszen még a találkozó utolsó perceiben is sikerült komoly lehetőséget kialakítani, de Boziknak nem sikerült megszereznie a mindent eldöntő találatot, így a vége 1-1 maradt.

Kisvárda - Sajóvölgye Focisuli 1-1 (1-1)

SVF SE: Némedi, Pásztor, Barna, Bozik, Jónás, Tóth, Ruszó, Albók, Palkó, Horváth, Kovács

cserejátékosok: Ruszó D., Dávid, Pogonyi, Mohamed

Zsiga Gyula: Nagyon rossz minőségű pályán játszottuk a mérkőzést, ami nem kedvezett a játékunknak, a hazaiaknak viszont annál inkább. Nem tudom elmarasztalni a srácokat, remekül küzdöttek, úgy gondolom, hogy közelebb álltunk a győzelemhez.
További részletek >>>

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!