Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

MLSZ látogatás Múcsonyban

2014-12-01 14:57:56
MLSZ látogatás Múcsonyban

Neves vendég látogatott hozzánk!

Neves vendég Látogatott hozzánk és tanulmányozta munkánkat!
Kiss Baranyi Sándor, az MLSZ utánpótlás szakmai igazgatója töltött el egy napot nálunk 2014.11.25-én kedden.
Először a múcsonyi irodában beszélgettünk tapasztalatainkról, elképzeléseinkről Negrutz Ágoston elnök, Kádár Zsolt szakmai igazgató, Sándor Zoltán koordinátor és Kócsi József edző társaságában. Sok hasznos tanácsot kaptunk a jövőt illetően. Ezután Putnok felé vettük az irányt, ahol előbb a sportcsarnokban tekintettük meg Szakonyi Zsolt (U 9) és Koszta Péter (leány) edzéseit. Meglátogatta a foglalkozásokat Tamás Barnabás polgármester Úr is. Utunk a Putnoki Serényi Ált. Isk. kistermébe vezetett, ahol az ovi foci foglalkozásába tekintettünk bele. Itt Zimányi Ádám és Fehér Balázs felügyelete mellett zajlott a játék. Újra autóba ültünk, és visszatértünk a Múcsonyi alközpontba. Már zajlott az U9 edzése Czirle Zsolttal, az U 11 edzése Szabó Istvánnal, és az U 13 edzése Divinszki Józseffel. Örömteli volt, hogy Múcsony település polgármestere, Viszlai Viktor is kilátogatott edzéseinkre és találkozhatott az MLSZ képviselőjével. 16 órától nagy pályás csapataink kezdték a munkát. U 21 Zabos Attilával, U 17 Zsiga Gyulával, U 15 Kovács Rolanddal és U 14 Kócsi Józseffel. Leány csapatunk a kis műfüves pályán gyakorolt Béres Csaba és Kerékgyártó Tamás vezetése mellett. A kapusok korosztályonként folyamatosan edzettek Botló Ádám irányításával.

Kiss Baranyi Sándor elismerően beszélt a nálunk tapasztaltakról, arról a szakmai és szervező munkáról, amit a semmiből három év alatt felépítettünk. Biztosított minket az MLSZ további szakmai támogatásáról. Amint azt már hallani lehetett, hamarosan az utánpótlás rendszere, felépítése át lesz alakítva, melyben a Sajóvölgye Focisulinak az Észak-keleti régióban komoly szerepet szánnak a jövőben!
Köszönjük és egyben büszkék vagyunk rá, hogy ellátogatott hozzánk az MLSZ egyik meghatározó személyisége, aki több évtizedes utánpótlásban eltöltött munkájával, tapasztalatával nagyon sokat segíthet a magyar utánpótlás képzés felemelkedésében, előrelépésében!

Megosztás a Facebook-on
2.jpg

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!