Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Ősz legjobbjai I.

2014-12-07 15:19:29
Ősz legjobbjai I.

Interjú Ruszó Gáborral

Zabos Attilát kérdezve azt a választ kaptuk, hogy több ember is kiérdemelné ezt a címet, Strekáf Csaba, vagy Kakuk Krisztián is remek teljesítményt nyújtott.
Gáborról úgy nyilatkozott, hogy Ő nyújtotta a legegyenletesebb teljesítményt a szezon során. Gábor nem csak a mérkőzéseken teljesített megbízhatóan, hanem az edzéslátogatottságot tekintve is kiemelkedett. Példásan tette a dolgát mind a pályán, mind a pályán kívül.

1.: Mit gondolsz, mivel érdemelted ki, hogy Téged választott Zabos Attila az ősz legjobbjának?

R.G.: Megtiszteltetve érzem magam, hogy rám gondolt az edzőnk, köszönöm. Sokat félődtem, de csapattársaim és Zabos Attila segítsége nélkül nem tartanék itt.

2.: Mindössze egy mérkőzésről hiányoztál, akkor is sárga lapok miatt, emellett Védekező középpályásként 2 gólt is szereztél a szezonban. Te hogyan láttad Magad idén? Mesélnél a góljaidról?

R.G.: Minden meccsen megpróbálom a lehető legtöbbet kihozni magamból. Megpróbálom az edzéseken tanultakat a mérkőzéseken hasznosítani. Szeretnék tovább fejlődni. Felemelő érzés volt, hogy én fejelhetem az első gólt a szezonban. Két gólt fejeltem az első és második fordulóban, magasságomnak köszönhetően erősségemnek tartom a fejelést.

3.: Hogyan értékeled a csapat teljesítményét, mit gondolsz, miben kellene javulnotok? Hányadik hellyel lennél elégedett a szezon végén?

Csapattársaim egyénileg nagyon jók, a jövőben arra törekszünk, hogy csapatként egységesebbek legyünk. Természetesen minden csapat álma az első hely, de mi örülnénk a dobogós helyek egyikének is.

4.: Mi a terved a labdarúgással? Milyen szintet szeretnél elérni? Mik az erősségeid, miben szeretnél fejlődni, melyik az a terület, ahol esetleg gyengébbnek érzed még Magad?

Nekem a labdarúgás az életem, szeretnék minél nagyobb eredményeket elérni, szeretnék a ranglétrán egyre feljebb és feljebb lepni. Az erőnlétemen van még mit javítani, illetve a futógyorsaságomon fejleszteni. Erősségeim között talán a fejjátékom az, amit ki tudnék emelni.
Még egyszer nagyon köszönöm, hogy engem választott a Mester!

Megosztás a Facebook-on
Ruszódekor.jpg

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!